İzleyiciler

Adsense 3

Instagram

28 Ocak 2012 Cumartesi

Kirpiklerimizin sağlıklı uzaması için ne yapmamız gerekir?




Bir sürü makyaj malzemesine para yatıran biz kadınlar, servetimizin bir kısmını da rimellere harcıyoruz. Dolgun ve hacimli gösteren, uzun gösteren, kıvrık gösteren say say bitmez rimel çeşitleri...

Doğal yöntemlerle rimel kullanımını en aza indirmek ise bizim elimizde. Çözüm ne mi? Tabi ki badem yağı... Badem yağının en önemli özelliği kirpikleri nemli tutmasıdır. Nemli olan kirpikler de çabuk uzar.

Gece yatmadan önce makyajımızı temizleyip arındıktan sonra bir pamuk yardımıyla bir iki damla badem yağını gözümüzün içine kaçırmadan dikkatli bir şekilde kirpiklerimize uygulamalıyız. Uzmanlara göre 4-6 hafta içerisinde etkisi görülüyormuş.

Bence denenebilir kolay bir uygulama. Her mahallede de bir aktar olduğunu düşünürsek badem yağına ulaşmamız çok da zor görünmüyor. Sonuç sağlıklı ve uzun kirpikler ;)





6 yorum:

  1. Bunu ben de yapyorum, ama zeyting yagiyla. :) Zeytin yagiyla daha güzel sonuclar gördüm ben kendimde. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zeytinyağı da başarılı bir seçim onu da denemek lazım. Aslında hangisi daga iyi sonuç veriyor test edip paylaşmak gerek.
      Bu arada blogunuzu inceledim. Blogunuzu ve twitterınızı takibe de aldım. yeni paylaşımlarda görüşmek üzere ;)

      Sil
  2. ben bunu aklıma geldikçe yapıyorum;ama en iyi sonucu hiç makyaj yapmadığım zaman elde ediyorum onu farkettim;kirpikleri besliyor gerçekten;kaşlar için de iyi diyorlar ama kaşıma süremiyorum;çok yağlı bir his bırakıyor :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle haklısınız. Rimeli satarlarken her ne kadar deselerde kirpiklerinizi besler ve zarar vermez diye rimeli çıkartırken ya da rimelle kaldığı sürece kirpikler zarar görüyor. kırılıyor dökülüyor. Doğal hal en en güzel hali ;)

      Sil
  3. ben de zamanında denedim ama yararından çok zararını gördüm tatlım ya yağla oynayp uğraşmak zahmetli iş ne kadar dikkat etsende sağa sola bulaşıp gelip giriyo gözünün içine:)çıkarttığı yağ butonları cabası.

    YanıtlaSil

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13