İzleyiciler

Adsense 3

Instagram

8 Ocak 2013 Salı

ELF 100 PARÇA EBRULİ MAKYAJ PALETİ

ELF 100 PIECE MARBLE EYESHADOW PALETTE


Yılbaşının gelmesinin en sevdiğim yanlarından biri bir çok markanın yılbaşına özel yeni ürünler çıkartması. Cazibesine kapılıp bu ürünleri satın almamak mümkün değil bir de sadece yılbaşlarında piyasaya çıktıklarını düşünürsek alıp eve gelmemek imkansız gibi birşey ;)

Her sene severek takip ettiğin yılbaşı ürünlerinden biri de ELF in çıkardığı makyaj paletleri. 100 lük, 32 ilk gibi paletleri piyasaya sürüyor ama beni etkileyen 100lük olanı. ELF Türkiye'de satılmıyor. İngiltere ve Amerika'ya yolunuz düşerse almadan gelmeyin derim.

Adıma uygun olan marble 100 parçalık makyaj paletini görünce almadan edemedim. İçinde aynası, far aplikatörü ve birbirinden güzel 100 renk farı mevcut. Bazı farları fotoğraflardan da göreceğiniz üzere ebruli ;)

1 ay oldu alalı ama hala kıyıp da kullanamadım bu paleti. Arada açıp bakıyorum kullanmadan geri kapatıyorum. Gerçekten çok güzel bir ürün. Kutusu ince büyük ama tatile giderken bavulunuza atabileceğiniz bir ürün. 100 renk far da olduğu için her an her yerde kurtarıcınız. Yanınıza küçük küçük bir sürü far kutusu alana kadar bu ürün çok pratik. Yanına bir de pudra, allık, göz kalemi, rimel ve ruj koydunuz mu her yerde sizi kurtarır bu grup ;)









5 yorum:

  1. ÇOK GÜZEL GÜLE GÜLE KULLAN :) keşke burdada olsa :( bir de şu kelime doğrulamayı kaldırırsan süper olur ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler. Umarım ilerleyen zamanlarda burada da satılır.

      Sil
  2. paletin çok güzelmiş güle güle kullan :) bende sephoranın yarışmasından kazandım bi set ama senin gibi kullanmaya kıyamadım öylece duruyor:)

    http://goncaninguncesi.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler. Senin Sephora platini de gördüm o daha da güzel ama kıyamıyor insan ya napıcaz bilmem :)

      Sil
  3. Merhaba,
    Elf ten far set siparisi vermek istiyorum ben de ama kozmetik yasagindan dolayi gumrukte takilir mi diye cesaret edemiyorum.. Gumrukten sorunsuz geciyor mu?
    Tesekkurler :)

    YanıtlaSil

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13