İzleyiciler

Adsense 3

Instagram

6 Şubat 2013 Çarşamba

BENEFIT THEY RE REAL MASKARA



Bir türlü istediğim maskarayı bulamadığımdan yakınıyordum beğenerek kullandığım maskaralar vardı tabi Lancome Hypnose, Shisedo gibi ama yine de çok çok bayılmıyordum hiç birine. Sık sık internette ve bloglarda Benefit They're Real ismini duymaya başladım. Hazır elimdeki maskaraları bitirmek üzereyken They're Real Maskarayı denemek istedim. Tek rengi olması aslında olumsuz ama ben zaten mor harici genelde siyah renk kullandığım için bana göre bir şey farketmedi ;)


Youtube'da çok güzel bir video buldum. Sizinle de paylaşmak istiyorum. They're Real Maskara öncesi ve sonrası şeklinde sonuçları gösteriyor ayrıca maskarayı nasıl uygulamanız gerektiğini de görebilirsiniz. Fırçası çift fazlı yani bir yatay kısmı var hacim veren bir de dik olarak tuttuğumuzda ucundaki kısmı var o da kirpikleri tarayarak birbirinden ayırmayı sağlıyor. İlk olarak aşağı doğru bakarak kirpikleri üstten tarıyoruz daha sonra ise üst kirpiklerimize maskarayı normal olarak yatay alttan uyguluyoruz. En sonunda da fırçayı dik tutup kirpik uçlarını tarayabilirsiniz. 

Maskaranın bir özelliği de üstüste ya da gün içinde bir çok kere uygulayabilirsiniz. Akma ya da bulaşma yapmıyor. Kirpikleri tek tek uzatıp ayırıyor. Hacim vermesi de cabası ;) Ayrıca uzun süre de kalıcılığı var.




Fırçanın iki fazı çektiğim fotoğraflarda görünüyor. En ucu diken diken olması tek tek ayırmayı sağlıyor.



Benefit They're Real Maskarayı uyguladıktan sonra da sizler için bir kaç fotoğraf çektim. Ben bu maskarayı çok beğendim. Gerçekten anlattıkları kadar varmış. Boşuna They're Real Maskara fanları olmamış dünyada :) Umarım fotoğraflar ve yorumlarım size yardımcı olmuştur.












9 yorum:

  1. gerçekten güzel uzatmış..

    YanıtlaSil
  2. Fotoğraflar gerçekten açıklayıcı, gayette maşallah yapmış kirpikleri:)

    YanıtlaSil
  3. Ben pek extraordinaire bulmadım bu maskarayı am abelki yanlış uyguladım tekrar deneyeceğim bu postundan sonra

    YanıtlaSil
  4. Ben çok severek kullandım they're real maskarayı...Çok beğendiğim maskaralar arasında sağlam bir yeri var...güle güle kullan:)

    YanıtlaSil
  5. Methini cok duydum ben de bu maskaranin, eger kullandiysan lancome hypnose rimel ile karsilastirir misin?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Lancome Hypnose da kullandım ben ama Benefit'in fırçası yazıda da yazdığım gibi çift kısımlı ucundaki bölüm tek tek ayrılmasını sağlıyor. Lancome Hypnose de gayet başarılı ama Benefit gibi ayırmıyor bence

      Sil

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13