İzleyiciler

Adsense 3

Instagram

5 Şubat 2013 Salı

ELF FIRÇALAR




Yurt dışında bayağı bir ünlü E.L.F markası ben de arada sırada ürünlerini alıp kullanıyorum. Başarılı bulduklarım da var beğenmediklerim de. En son size Studio allık, köpük allık ve far paletinden bahsetmiştim. Sırada far bazı, highlighter, jel eyeliner var ama ben fırçalarından kaldığım yere devam etmek istedim ;)

Özellikle Studio serisinin hem kozmetik ürünleri hem de fırçaları çok beğeniliyor. Fiyatları biraz daha fazla ama bir o kadar da kaliteli normal seriye göre. Ben de 2 adet studio 3 adet de normal seriden en çok kullandığım fırça türlerinden aldım. Elimde yeni aldığım Inglot fırçalarım olduğu için paketlerinde saklıyorum :)

Size şimdiden tanıtmak istedim. Yurt dışına çıkan arkadaşlarınıza belki ısmarlamak istersiniz ;) E.L.F in fırça tanımlamalarından da yararlanarak tek tek paylaşacağım ;)



  1. SMUDGE BRUSH: Dumanlı göz makyajı yapmasını seviyorsanız bu fırça tam size göre. Renk geçişleri eğer keskin keskin olursa pek hoş olmayan bir makyaj ortaya çıkıyor. Smudge brush ise bu keskin geçişleri yumuşatıp harika bir makyaj elde etmenizi sağlar. Ayrıca göz kalemi ya da eyeliner sürdükten sonra sert hatlı çizgilerinden çıkıp kalemi ya da eyelinerı smudge brush sayesinde dağıtabilirsiniz. Böylece makyajınız daha doğal olur. 







    2. CONCEALER BRUSH: Genelde göz altındaki kusurlarımızı kapatmak için concealer kullanırız. Ben   Clinique markanınkini kullanıyorum. Göz atmak için buraya TIK TIK. Concealerınızı kapatmak istediğiniz bölgeye güzelce yedirmek için kullanmanız gereken fırça concealer brush. Kulak çubuğu ile de yapabilirsiniz tabi ama etkili ve güzel bir sonuç için bu fırçadan edinmeniz gerek ;)






   3. EYESHADOW BRUSH: Geldik en çok kullanılan fırçalardan biri olan far fırçasına :) Yapısı nedeniyle göz farınız sürerken ziyan olmaz. Bu fırça göz farınızı gözünüze başarılı bir şekilde aktarır. Ayrıca kolay ve doğru bir şekilde bu fırça sayesinde göz farınızı göz kapağınıza eşit olarak dağıtabilirsiniz. 






    4.POWDER BRUSH (STUDIO SERİSİ): Studio Powder Brush anti-bakteriyel, sentetik taklon bir fırça. Islak ya da kuru ürünlerle uygulayabilirsiniz. Toz pudra ya da allık için çok kullanışlı bir fırça. Makyaj malzemenize sürdükten sonra kullandığınız ürünün cinsine göre yüzünüzde istediğiniz bölgelere bu fırça yardımı ile uygulayın.







    5.SMALL STIPPLE BRUSH (STUDIO SERİSİ): Bu fırça aslında çok amaçlı bir fırça. Sıvı, krem, toz ürünler ya da kapatıcı, allık gibi herşey için bu fırça kullanılabilir diye sitesinde bahsediyor ama bloglardan da okuduğum kadarıyla allık ve aydınlatıcı uygulamada çok başarılı bir fırça. Sürdüğünüz malzemenin kalıp gibi yüzünüzde kalmasını engeller ya da fırça izlerini asla göstermeyecek bir ürün. Makyajfırçam burada bu fırçayı güzelce anlatmış ;) 







2 yorum:

  1. ben de cumartesi açılı bir kontür fıçası aldım elf'den çok memnun kaldım..

    YanıtlaSil

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13