İzleyiciler

Adsense 3

Instagram

7 Şubat 2013 Perşembe

YVES ROCHER GÖZENEKLERİ SIKILAŞTIRAN MASKE



Yves Rocher'ın cilt bakımı ürünleri gerçekten çok güzel ve çok kaliteli severek kullanıyorum. Özellikle maske ve peelingleri benim için vazgeçilmez. Bu tip ürünleri sizlerle hiç paylaşmadığımı farkedince hemen yazmak istedim. İlk olarak tanıtacağım maske "Gözenek Sıkılaştırıcı Maske"
Gözenek sorunum olduğunu söylemiştim ve bir çok yorumda benim gibi başka izleyicilerimin de aynı sorundan olduğu sonucuna vardım.
Bu harika maske ile tanışmadıysanız indirimden faydalanarak kapın derim. Normal fiyatı 29.90 TL ama indirimde 23.92 TL.
Fotoğraflardan da anlaşılacağı üzere şeffaf bir maske. Göz harici tüm yüzünüze ince bir tabaka halinde bu maskeyi sürüyorsunuz ve 15 dakika bekledikten sonra kurumuş olan maskeyi yukarıdan aşağıya doğru yavaşça söküyorsunuz. Burada önemli olan sürdüğünüz maskenin inceliği neden mi :) Ben ilk aldığımda kullanan bir arkadaşımdan duyduğum kadarıyla korkup ve ince bir tabaka yazısını da okuyunca çok çok ince bir tabaka halinde sürdüm o kadar zor oldu ki çıkarması normalde maskeyi çekince hemen çıkması lazım o kadar ince sürmüşüm ki kopa kopa bir hal oldu çok uğraşmıştım çıkarmaya :) 
İkinci kullanmam da daha kalın  süreyim dedim ama bu sefer de o kadar kalın olmuş ki 15 dakikada kuruması ne mümkün yarım saat bekledim kurutmak için yer yer kurumalar oldu ama tamamı kurumayınca yıkamak zorunda kalmıştım :) 
3. seferde işi kaptım ilk iki seferdeki kalınlık arasındaki bir kalınlıkta sürdüm ve istediğim sonuca ulaştım. Yani kullana kullana kıvamına eliniz alışıyor ve çok başarılı bir sonuç alıyorsunuz. Maskeden sonra yüzünüze nane özü ve mentol içerdiği için bir ferahlık ve gerginlik geliyor. Ben bu maskeyi çok severek kullanıyorum. Diğer ürünlerini de başka yazılarımda size anlatacağım. Takipte kalın ;)

6 yorum:

  1. soyularak çıkarılan peel-off maskeleri sevmiyorum malesef.. canımı acıtıyorlar o nedenle de kullanamıyorum hiç birini..

    YanıtlaSil
  2. Uygun kıvamda sürersen sorun yok bu maskede ama tutturmak gerek tabi :)

    YanıtlaSil
  3. Bende kullandım bu maskeyi ama memnun kalmadım. Çok geç kuruyor ya birde vaat ettiiği gibi etkili bir gözenek sıkılaştırması yapmıyor bence

    YanıtlaSil
  4. etkisini gördünüz mü gerçekten sıkılaştırıyorsa hemen bende yapışıp almalıym :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim gözenek sorunum büyük olduğu için çok belli olmuyor hangisi işe ne kadar yarıyor :) bir kaç ürünü aynı anda kullanınca :)

      Sil
  5. kullanıp gözenekleri daralan varmı acaba

    YanıtlaSil

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13