İzleyiciler

Adsense 3

Instagram

28 Ocak 2014 Salı

The Balm Put A Lid On It Far Bazı


Far bazı benim için gerçekten olmazsa olmaz bir makyaj malzemesi.  Günün ilerleyen saatinde sabah sürülmüş olan fardan tek tük dağınık ve çirkin görüntüler kalsın istemiyorsanız kesinlikle siz de birer far bazı edinmelisiniz. 

Far bazı hem göz farınızı daha canlı gösterir hem de gün içerisinde göz farınızı uçup gitmesini ya da topak topak olmasını engeller. 

Nars far bazı kullandığımı blogumu takip edenler iyi bilir. Yeni ve alternatif ürünlere her zaman açık biri olarak The Balm Put A Lid On It far bazının ününü duyunca denemek istedim ama malesef hangi Gratis'e sorduysam uzun bir süre bir türlü bulamadım. 

Haftasonu Gratis kendine özel ürünlerde %40 indirim yapınca şansımı denemek için bir sordum bir de ne göreyim standa yok ama yeni geldiği için depoda varmış bu ürün :) Hemen kaptım bir tane :) 


Ürün tüp içerisinde bulunuyor ve tek renk mevcut. Ten renginde ve göz kapağınıza sürdüğünüzde teninizin rengini kolayca alıyor. Kaygan bir yapısı var o yüzden göz kapağınıza yedirmeniz çok kolay ve rahat. Çok çok az bir miktar işinizi rahatlıkla görebilir. Tüpte olması ziyan olmasını da birazcık engelliyor bence. Tüp içindeki miktarına bakarsak 11.8 ml olması uzun bir süre kullanacağınız anlamına gelir ;) Dediğim gibi çok çok az miktar size uygulama için yeterli olacaktır.

Göz kapağınıza ürünü iyice yedirdikten sonra uygulama yapmak için bence biraz bekleyin daha iyi sonuç alırsınız. Kendi far bazımdan memnunum ama ben The Balm Put A Lid On It far bazını fiyatına göre çok çok başarılı buldum o yüzden bitince yenisini kesinlikle alırım. Sanırım bazen stok sorunu oluyor. Tek far bazı kullanıyorsanız yedeklemeniz en iyi çözüm ;)




Hediye çekilişime hala katılmadıysanız buradan bir TIK TIK :)



1 yorum:

  1. Bende yeni tanıttım blogumda bende çok çok seviyorum. :)
    Gerçekten yedeklenesi,çünkü bulunmuyor hiç

    YanıtlaSil

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13