İzleyiciler

Adsense 3

Instagram

24 Aralık 2014 Çarşamba

Saç Düzleştiricisi İle Bukleli Saç

Saç Düzleştiricisi İle Kıvırcık Saç
Saç Düzleştiricisi İle Kıvırcık Saç

Bugün sizlerle belki de bir çoğunuzun bilmediği biliyorsa da nasıl yapıldığını anlamadığı bir uygulama paylaşacağım. Kuaföre gittiğinizde bir dikkat edin bakalım. Saç düzleştiricisi ile kıvırcık şekil veren var mı etrafınızda :)

Evimde 6 farklı saç şekillendiricim var ama en sevdiğim ve bana en kolay gelen uygulamayı ise Braun saç düzleştiricim ile yapıyorum. 

Aslında benim saçlarım sopa gibi dümdüz herkes çoğu zaman fönlü zanneder ama saç düzleştiriciyi saçımı kıvırmak için aldım vakti zamanında :) 

Genelde saçlarımı yaptığım zaman nasıl yaptığımı çok kişi soruyordu ben de paylaşınca gerçekten çok ilginç geliyor. Belki dediğim gibi siz de biliyorsunuzdur bu uygulamayı. Daha doğal bukleler elde etmek istiyorsanız yazının
devamını da mutlaka okuyun.

İlk olarak bu yazımda bahsettiğim John Frieda Frizz-Ease Isıya Karşı Koruyucu Serumu saçımı tutam tutam ayırdıktan sonra uyguluyorum. Her bir tutam için bir fıs sprey yeterli. O bir fısı tarakla tüm tutama yayıp elimle de biraz ovalıyorum. Her tutam için düzleştiriciyi kullanmadan serumu uyguluyorum.

Burada işin püf noktası düzleştiriciyi nasıl kullandığınız. Düzleştirinin açık ucu havaya bakacak şekilde saç dibinize yakın bir bölgeden yukarıdaki fotoğrafta görüldüğü gibi saçınızı kıstırın ve aynen fotoğraftaki gibi düzleştiriciyi 180 derece döndürün ve bu şekilde düzleştiriciyi sabit tutup saçınız içinden geçecek şekilde düzleştiriciyi aşağı kadar  yani saç ucunuza kadar yavaş yavaş indirin. Saçınızın aynı bölgesinde çok uzun tutmayın ki saçınız da yanmasın :) İlk bir kaç denemede eliniz alışık olmadığı için başarısız olmuş gibi hissedebilirsiniz. Korkmadan tekrar deneyin. Eliniz alıştıktan sonra gerçekten çok kolay bir uygulama hem de çok çok doğal duruyor saçlarınız.

Kendi saçlarım harici yakın arkadaşlarımın saçlarını bile bir çok sefer bazı özel günlerde bu uygulama ile yaptım ve yorumlar hep güzeldi siz de deneyin yorumlarınızı da benle paylaşın ;)

1 yorum:

  1. Ben de çok uyguluyorum bu yöntemi. Hem kolay hem de çok hoş oluyor :)

    YanıtlaSil

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13