İzleyiciler

Adsense 3

Instagram

25 Aralık 2014 Perşembe

Shiseido Ultimune Power Infusing Concentrate Cilt Bağışıklığına Etki Eden Serum


Shiseido Ultimune Power Infusing Concentrate Serum
Shiseido Ultimune Power Infusing Concentrate Serum
Geçenlerde Sephora'ya girip ne var ne yok diye bakarken Shiseido çalışanı birkaç ürün göstermek istedi. Bir süredir denemek istediğim Shiseido Radiant Lifting Fondöteni deneyip alınca yanında çene bölgemde beliren sivilceleri de baz alarak Shiseido Ultimune Power Infusing Concentrate  cildin bağışıklığını arttıran bu serumun deneme boyundan 2 adet hediye etti. 



Temizlenmiş ve toniklenmiş cilde her sabah akşam Ultimune Power Infusing Concentrate serumu uygulamamı önerdi. Üzerine de gündüz ya da gece kremi sürülebiliyor. Ürün önce avuç içinde ısıtılıyor cilde uygularken de aşağıdan yukarıya masaj hareketleri ile sürülmesi gerekiyor. Dediğine göre bu iki serum bana 2 ay yetermiş ve kısa zamanda gözle görülecek bir etki sağlayıp cildimin bağışıklık sisteminin artacağını belirtti. Cildin de vücut gibi bir bağışıklık sistemi vardır. Nasıl bağışıklığımız doruk noktada iken hastalıklara karşı daha dirençli oluruz aynen ciltte bağışıklığı arttıkça daha bir güzelleşiyormuş. 

Bu serum cildin bağışıklığını yöneten Langerhans hücrelerine erişerek sağlıklı ve güzel görünen bir cildin arkasındaki bağışıklığa kadar ulaşıyor. Cilt yüzeyi anında daha pürüzsüz, esnek, doğal ve nemli hale gelirken 1 haftada cilt tonu daha parlak, ışıltılı, dengeli ve berrak oluyormuş. 
4 hafta sonunda cilt hatlarınız ise daha az kırışık, daha az ince çizgili, çok daha esnek ve sıkı görünüme kavuşuyomuş. Ultimune Power Infusing Concentrate, yaşlanma belirtilerine karşı direnç gücü, iç ve dış etkenlere karşı koruma gücü, tüm cilt hücrelerinde yenileme gücü ve cildin çok yönlü savunmasında dayanıklılık gücü kazandırarak cildin bağışıklığını aktive ediyormuş.

Ben daha ürünü birkaç gündür kullanıyorum ve aksatmamaya çalışıyorum . Bu ürün ile ilgili ilerleyen zamanlarda yorumlarımı ve izlenimleri sizinle paylaşmaya devam edeceğim ;)






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13