İzleyiciler

Adsense 3

Instagram

12 Ocak 2017 Perşembe

Eveshop Organizer Alışverişim

Esda Akrilik Makyaj Organizatörü
Esda Akrilik Makyaj Organizatörü

Herkese merhaba :)
Aslında bu alışverişi yapalı bayağı bir oluyor ama yeni yazma fırsatına sahip oldum.
Akrilik organizerlar son senelerde epey moda oldu. Neden derseniz bence kozmetik marketlerindeki artık ve kozmetik alışverişi çılgınlığı yeni bir sorunu gündeme getirdi o da para harcama harici depolama sorunu :)


Hem toplu olsun, hem aradığımızı bulalım hem de kullanışlı bir şey derken şeffaf akrilik düzenleyiciler hayatımıza girdi.

Ben de bir kaç çeşidi mevcut bu düzenleyicilerin. En son olarak da Eveshop dan bu modeli satın aldım. Esda'nın arttırılabilir çekmecesi olarak geçiyor. Bakmak isterseniz buraya TIK TIK :)

Esda Akrilik Makyaj Organizatörü
Esda Akrilik Makyaj Organizatörü

Fiyatı 19,95 tl. 
Üst üste dizerek istediğiniz kadar çekmeceli organizer yapabilirsiniz. Bana kullanışlı geldi. İnternette memnun kalmayanlara da denk geldim bu üründen. Çekmecelerinin zor açılıp kapandığını yazmışlardı. Artık şansa mı bilmiyorum ama benimkilerde böyle bir sorun olmadı. 

Eveshop'un hem mağazaları hem de internet sitesinden satışı mevcut. Çok yakınımda mağazası olmadığı için elimde taşımamak adına internetten sipariş vermiştim. Sağlam bir şekilde elime ulaştı.

Esda Akrilik Makyaj Organizatörü
Esda Akrilik Makyaj Organizatörü

Şeffaf olması gerçekten ürünlerin kolay bulunmasını sağlıyor. Organizer olsa bile elimizde onları da iyi organize etmek gerekiyor ki fayda sağlasınlar :) Ben henüz toplu durmalarını sağlayamadım belki siz başarırsınız :)


5 yorum:

  1. Bende dün gördüm bunları mağazada , fiyatına göre ideal boyuttalar bence. Çokta kullanışlılar :) Güle güle kullan canım <3

    YanıtlaSil
  2. bende aynısını tediden almıştım fiyatta aynıydı :) kullanışlı oluyor bir tane daha alasım var :)

    YanıtlaSil
  3. güzel günlerde kullan :)

    YanıtlaSil
  4. Güle güle kullan. Ben de Koçtaş'ta satılan küçük çekmecelerden almıştım ama kullanamıyorum çünkü tek elle açılmıyor, düzgün açmak için bir elimle tutup tek elimle de açmam gerekiyor bu da bana zahmetli geliyor. Onu yerine yine her şeyimi akrilik kalemliklere doldurdum :D

    YanıtlaSil
  5. Bende de buna çok benzer bir organizaer var ama seneler önce epey fahiş bir fiyata satın almıştım. Şimdi aslında sırf çekmece olanlardan bir kaç tane alıp üst üste kullanmak istiyorum ama bakalım... güle güle kullan, sevgiler!

    YanıtlaSil

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13