İzleyiciler

Adsense 3

Instagram

15 Mayıs 2017 Pazartesi

#dblogu2yasinda Blogger Etkinliği


#dblogu2yasinda Blogger Etkinliği
#dblogu2yasinda Blogger Etkinliği
Güzel Herkese merhaba :) Geçen hafta pazar günü Duygu'nun Blog sayfasının ikinci yaşını her beraber kutladık. Çok sıcak ve samimi bir sohbet ortamı oldu. Saat 2 de başlayan etkinlik yaklaşık olarak 3 saat sürdü. Sponsor olan firmalardan bir kaçı ise etkinlik yerine gelerek bize ürünlerini birebir anlattılar ve bu sayede daha da keyifli dakikalar geçirdik.


Duygu'nun hepimizin merakı olan konseptli pastası butik_tatli ne güzel de hazırlamış makyaj malzemelerini :)

#dblogu2yasinda Blogger Etkinliği
#dblogu2yasinda Blogger Etkinliği

Masalar geldiğimizde çoktan güne hazırdı. Sponsor olan firmaların ürünleri süslenmişti.

Milk Shake Türkiye

Bizimle gün içinde birlikte olan firmalardan biri de Milk Shake di. Sunum o kadar güzel ve etkileyiciydi ki hepimiz hayran hayran ürünleri inceledik. Krem şanti kokusunu sevmeyenler için bir de yaban mersinli ürün çıkartmış firma ben ona da bayıldım. ;)


#dblogu2yasinda Blogger Etkinliği
#dblogu2yasinda Blogger Etkinliği

Aralarda bol bol fotoğraf çekip biz de anı ölümsüzleştirdik. Hemen yanımda Meltem var onun yanında ise ev sahibemiz Duygu ;)

Beeo Arı Ürünleri

İlgimi çeken bir diğer firma ise, Beeo Arı Ürünleriydi. Firma yetkilisi Ece Hanım, merak ettiğimiz tüm sorulara cevap verdi. Firmanın internet sitesine buradan bakabilirsiniz. Ben artık başka markanın arı ürününü kullanmam çünkü Beeo gerçekten güvenilir bir marka. Propolisi duymuşsunuzdur ama propolisli ballı boğaz spreyi ni duymadıysanız mutlaka bir deneyin. Ayrıca geçenlerde Palladium AVM de Ece Hanım ile karşılaştım. Bir etkinlik dolayısıyla standlarını ziyaret ettim ve diğer ürünlerini de inceleme fırsatını yakaladım. Tam boy ürünler çok enteresan ve bir o kadar güzel tahta kapaklı. Fikir ve görsel o kadar hoş ki mutlaka bir deneyin.

LR

Sosyal Annem LR Ekibi de bize kısa bir sunum yaparak LR ürünlerinden bahsetti. Ben açıkcası her derde deva olan bir spreyleri var onu çok merak ediyorum. Üye olmak ya da satın almak isterseniz ev sahibemiz Duygu'ya da ulaşabilirsiniz.

Bionike 

Bir diğer bizimle olan firma ise Bionike firmasıydı. Ayrıca internet adreslerine de bakmak isterseniz buradan bakabilirsiniz. Ürünler hazırlanırken o kadar hassas uygulamalar yapıyorlarmış ki inanın hayran kaldım. Ürün ambalajlanana kadar bile taşınan boruların malzemesini bile ona göre seçiyorlarmış. Ben nemlendiricilerini deneyeceğim ama güneş kremlerini de bir o kadar merak ettim.

Bu güzel gün için sevgili Duygu'ya çok teşekkür ederim. ;)

5 yorum:

  1. Bu etkinlikler hem yeni insanlarla, hem de yeni markalarla tanışmak için çok iyi oluyor :) Siz de keyifli vakit geçirmişsiniz, daim olsun! Sevgiler!

    YanıtlaSil
  2. geldiğin için ben teşekkür ederim canım benim

    YanıtlaSil
  3. ebrucum çok güzel bir gündü çok sevindim görüştüğümüze :-)) sevgiler..

    YanıtlaSil
  4. Çok güzel geçen bir etkinlik olmuş.Hediyelerinizi güle güle kullanın.

    YanıtlaSil

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13