İzleyiciler

Adsense 3

Instagram

16 Mayıs 2017 Salı

Mac Fruity Juicy Koleksiyonu

Mac Fruity Juicy
Mac Fruity Juicy

Herkese merhaba :) Bugün sizlere renkli mi renkli iç açıcı ve tam da yaz üzeri harika bir koleksiyondan bahsetmek istiyorum. Mac Fruity Juicy Koleksiyonu görsel şovunun yanı sıra ürünleri ile de gönüllere taht kuracak bir koleksiyon.




Mac Fruity Juicy
Mac Fruity Juicy

Yeni koleksiyonun satışa çıkacağını duyunca ben acayip heyecanlandım çünkü gördüğüm andan beri gelse de alsam dediğim "oh my passion" aklımı çelmişti bir kere :) Hemen bir gün öncesinde sevgili Zeliş randevulaştık ve ben ertesi gün koleksiyonları mıncıklamaya kendimi Zeliş'in yanına Palladium Avm Mac Mağazasına atıverdim. 

Kozmetik ürünleri satın alırken ya da alsam mı diye düşünürken ürünün içeriği ve işlevi tabi ki önemli ama ben ambalaj ve tasarıma da çok önem veriyorum. Aslında benim aklımın çelinmesin de etkili oluyor diyelim. Bu koleksiyona da bakınca renklerinden, şekillerinden acayip bir kurcalama, alma isteği doğdu ben de tam da yazlık görsel bir şov Mac Fruity Juicy Koleksiyonu.

Bronzerlarına da bayıldım Mac Fruity Juicy Koleksiyonun. Yapıları bir harika. Oh my Passion tabi ki favorim ama diğerlerini de sevdim ben. 

Mac Fruity Juicy
Mac Fruity Juicy

Yine Mac Fruity Juicy Koleksiyonundaki far paletleri ilgimi çekti özellikle de alttaki palet bir harika. Soldan 3. renk favorim oldu. Aşağıda swactladığım fotoğrafta ise en sağdaki renk aynı renk. Capcanlı bir palet olunca gerçekten beğenmemek çok zor :) Rujlar ve lipglossların rengi de yine güzel seçilmiş. Elimde ruj ve lipgloss fazlalığı olunca onlara hiç pas vermedim :)

Mac Fruity Juicy
Mac Fruity Juicy

Fırçalar da yine tasarım olarak çok hoşuma giden ürünlerden oldu Mac Fruity Juicy Koleksiyonunda..

Mac Fruity Juicy
Mac Fruity Juicy

Böyle Mac Fruity Juicy Koleksiyonu gibi güzel koleksiyonlar çıkınca hem piyasa hareketleniyor hem de biz. Açıkcası çıkardığı koleksiyonlar olarak ben Mac markasını bu konuda çok başarılı buluyorum. 

Mac Fruity Juicy
Mac Fruity Juicy Mac Fix Plus

Mac Fruity Juicy Koleksiyonunda Mac Fix Plus hayranları için de bir sürpriz var :) Hindistan cevizli Fix Plus ne kadar güzel size anlatamam. Mac Fix Plus zaten kullanıyorum ama buna da bayıldım ben. Hem hindistan cevizi aromalı olması hem de içinde mineraller barındırması sevmemde büyük bir etken oldu. Bence tükenmeden kaçırmayın.

Mac Fruity Juicy
Mac Fruity Juicy Oh My Passion

Gelelim benim Mac Fruity Juicy Koleksiyonundaki göz bebeğime "Oh My Passion" a :)
Yani tasarım, pigmentasyon, renkler, görsellik her şeyi ile hem güzel hem de çok amaçlı bir ürün bu. Allık, far her türlü giden bir ürün bu. Tabi kıymak zor bitmesin diye az kullanmak isteyeceğim bir ürün aynı zamanda.

Mac Fruity Juicy
Mac Fruity Juicy

Sevgili Zeliş ile swatchlamadan önce güzel bir uygulama da yaptık. Bronzer üstüne oh my passion ı denedik ve sonuç çok güzel oldu. Ayrıca far niyetine de göz kapaklarıma yine aynı ürünü denedik. Şu an online da yok ama yakında gelir. Bence yolunuz düşerse bir Mac mağazasında gidin bir kurcalayın.

3 yorum:

  1. cumartesi gittim caddede baktım baktım ama neyse ki bir şey almadım :-)))

    YanıtlaSil
  2. Oh! My Passion'ı her gördüğümde alma isteğim katlanarak artıyor. Keza o Fix+'ı da! Güle güle kullan Ebru'cum! Keşke uygulama sonucunu da görseydik :) Öptüm!

    YanıtlaSil
  3. Ben de gittim baktım gerçekten çok tatlılar :))

    YanıtlaSil

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13