İzleyiciler

Adsense 3

Instagram

1 Haziran 2017 Perşembe

Curve Control Türkiye'de

Curve Control
Curve Control

Herkese merhaba :) Bugün sizlere çok enteresan bir üründen bahsetmek istiyorum. Geçenlerde Curve Control Türkiye satıcısından bir kargo aldım. Kargodaki ürün, aslında yurt dışında bir süredir bayağı bir popüler olan ve tercih edilen bir ürün olan Curve Control Sütyen artık Türkiye'de de satışa sunuldu. Gün itibari ile yaz mevsimine geçmiş bulunuyoruz. Düğünler, davetler derken biz hem kıyafet arayışına başlıyoruz mevsim gereği hem de o kıyafeti düzgün taşımak için gerekli ekipmanları araştırıp deniyoruz. İşte bu düğün, davet, plaj, yazlık aklınıza nerede gelirse kullanabileceğiniz bir ürün Curve Control Sütyen.


Curve Control
Curve Control


Tasarım olarak bayağı bir ilginç bu askısız sütyen olarak geçen Curve Control çünkü askısız olduğu gibi arkası da mevcut değil. Yani hem askısız hem arkasız :) ortada böyle bağcıklı bir bölüm mevcut. Ucunda da sıkıştırma aparı. Yani ürünün hepsi bu kadardan ibaret. Hal böyle olunca hemen aklınıza eee nasıl tutacak saracak bu benim vücudumu diye bir soru geliyordur normal olarak. Hemen detaylara girelim o halde :)

Curve Control
Curve Control

İlk ürün geldiğinde elinize aldığınızda bir kere çok hafif olduğunu hemen hissediyorsunuz. Genelde bu tarz ürünlerin kendi ağırlığı da olunca tutunduğu yeri de aşağı çekebilir ama Curve Control de böyle bir şey söz konusu değil çünkü ağırlık olarak yok gibi desem yeridir.

İç kısımda yani vücudumuza tutunacağı bölümde jelatinler mevcut. Jelatinleri kaldırdığınız zaman acayip sağlam bir şekilde yapışan bölüm karşınıza geliyor.

Curve Control
Curve Control

Parmağınız değse bile gerçekten zor kurtarıyorsunuz yani öyle böyle değil yapışması. Böyle olunca tabi göğüsten kayma imkanı gerçekten yok. İki göğüs için de en orta kısmında yapışkan olmayan bir bölüm mevcut. Geri kalan kısmının büyük çoğunluğu o yapışkan ile örtülü. Ürünün vaadleri arasında terleme, su gibi bir durumda kayma olmaması da yer alıyor. Ben kullandığımda koşup terleyip denemedim bu kısmı ama dediğim gibi bence de kaymaz yani :) İmkanı yok desem abartmış olmam. Ürünü çıkartırken göğsünüzden zor ayırıyorsunuz o yüzden kaymaz diye dememin bir sebebi de bu :)

Curve Control
Curve Control

Ürünün vaadleri arasında kayma düşme yapmaması haricinde, göğüsleri dolgun gösterme ve dik durmasına yardımcı olma da mevcut. Küçük göğüslüler artık hiç üzülmesin gerçekten bu ürün tam onlara göre. Hem dolgun gösterir hem de dik durmasına yardımcı olur. Büyük göğüslüler de kıyafetlerin altına kullanarak daha düzgün kıyafeti taşımalarını sağlamış olurlar. Ben en çok dolgun gösterme ve toparlama özelliğini sevdim sanırım. Kıyafetin altında gerçekten duruş değişiyor. 

Beden olarak da A-B-C-D mevcut.
A:75-80
B:80-85
C:90-95
         D:95 ve üzeri

Renk olarak da siyah ve ten rengi olmak üzere 2 alternatif mevcut.

Benimki C/D ara beden mi onu bilmiyorum tam olarak. Göğüs modelleri insanların farklıdır ama yine de sipariş verirken ölçüsünü iyi verin ki sonradan tam size uygun bir beden ürün gelsin. Memnuniyet yine kişiden kişiye göre değişebilir bu tarz şeylerde.

Mart ayında bir düğün için straplez elbisemin altına nasıl bir çamaşır kullansam diye düşündüm durdum keşke bu ürün o zaman elimde olsaydı diyorum. Bu arada Curve Control Türkiye sayfası ile ortak bir çekilişimiz mevcut. 2 kişi Curve Control kazanacak. Katılmak isterseniz instagram üzerinden buradan katılabilirsiniz.

Temizlenmesi sizin aklınızı karıştırmasın onu da araştırdım. Sabunlu su ile elde musluk altında yıkayarak temizleniyormuş. 

Siz hiç bu ürünü denediniz mi? Düşüncelerinizi merak ediyorum.

3 yorum:

  1. yorumunu bekliyordum ve kesinlikle denemek istiyorum..

    YanıtlaSil
  2. Katıldım, bu tarz ürünler tutacak mı düşer mi kayar mı endişesi oluyor. Merak ettim doğrusu canım

    YanıtlaSil
  3. Kesinlikle harika bir şey bu Ebru'cum <3 Çekilişin olmasa bile kendi sayfalarında ufak bir gezintiye çıkıyorum :) Güle güle kullan <3

    YanıtlaSil

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13