İzleyiciler

Adsense 3

Instagram

7 Haziran 2017 Çarşamba

Kiko Glitter Metal Oje


Herkese merhaba :)
Geçenlerde Kiko mağazalarında indirim olduğunu duyunca bir uğradım ne var ne yok diye. Bu oje hariç indirimsiz ürünler de sepete ekleyerek evimin yolunu tuttum tabi :) Ne var bu ojede diyenleriniz varsa, hem Glitter hem Metal bir de renge bakın ve yazının devamını okuyun diyorum :)





Açıkcası ben Kiko'dan daha önce hiç oje almamıştım hatta oje reyonuna da hiç bakmamış olabilirim :) Resmen bu oje beni çağırdı ve beni al beni al yaptı desem yeridir. Ojelerin yanından geçerken gözüme bu renk takıldı ve hemen incelemeye başlayınca rengi beni benden aldı. Rose Gold metalik glitter bir oje bu :) Numarası 147. Bu tombik kapağı yukarı çekince daha ince ve bizim oje sürerken daha rahat tutacağımız bir kapak daha çıkıyor ortaya. İç kapak bildiğimiz çevirmeli bir kapak. Böyle düşünülmesi de benim hoşuma gitti açıkcası. Dış tasarım yaparken bizim rahatlığımızı da düşünen firmalar o kadar az ki.

  


Ben daha opak bir görüntü yakalamak için 3 kat sürdüm. Altında da başka bir oje yok. Belki başka bir oje sürererek üstüne Kiko ile daha farklı bir performans elde edebilirim. Bir de öyle deneyeceğim. Güneş altındaki ışııltısı gerçekten çok güzel. Sanırım artık Kiko'da da oje standına bakmadan geçemeyeceğim :)

6 yorum:

  1. Kiko mağazasına yolum düşerse mutlaka bu ojeye bakacağım, çok beğendim.
    Ellerine sağlık tatlım, güzel bir yazı olmuş.
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. renk çok güzel ama başka bir rengin üzerinde daha iyi performans gösterecektir sanırım güle güle kullan..

    YanıtlaSil
  3. Ay tam bir rose gold *.* Daha soğuk tonları varsa kesinlikle toplarım bu seriyi *.* <3

    YanıtlaSil
  4. Renk çok güzelmiş 😍 hatta bronzlasinca ellerde daha bir ışıltılı durur diye düşünüyorum. Güle güle kullan.

    YanıtlaSil
  5. Fiyatı nedir acaba?

    YanıtlaSil
  6. Ben de geçen gün bu rengi ve bir numarasını daha aldım. Aynen senin gibi 3 kat sürdüm, ama 3 katta kapattı tırnağımı tamamen. Mükemmel bir renk bence de, bayıldım! Güle güle kullanalım ^_^

    YanıtlaSil

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13