İzleyiciler

Adsense 3

Instagram

13 Haziran 2017 Salı

New Well Ürünleri

New Well Ürünleri
New Well Ürünleri

Herkese merhaba :)
Geçtiğimiz haftalarda New Well Firmasından çok güzel bir kargo aldım. Kargoda benim çok merak ettiğim metalik rujları ve bir de allık vardı. Ayrı ayrı postları gelecek detaylı bir şekilde ama yine de öncesinde sizinle paylaşmak istedim.



New Well Ürünleri
New Well Ürünleri

New Well firması ile tanışmam benim gözenek problemim sayesinde olmuştu. Bir sürü fondöten kullanmama rağmen istediğimi sonucu alamayınca hep daha iyisi daha iyisi diyerek arayışlarım devam etmişti. New Well fondötenini deneyince de gerçekten o kadar sevindim ki merak ediyorsanız buradaki yazımda okuyabilirsiniz.

New Well Ürünleri
New Well Ürünleri

New Well in en son gelen kargosu geldiği zaman firma yeni çıkaracağı metalik rujları duyurulmuştu ama daha satışı başlamamıştı. Daha önceden deneme fırsatını yakalayan ender insanlardan olduğum için şanslıyım çünkü ben firmayı gerçekten çok seviyorum çünkü Türk Malı. Kendi ürettiğimiz şeye her zaman sahip çıkalım ki ürünler de bu kadar başarılıyken neden daha iyi yerlerde olmasın.

New Well Ürünleri
New Well Ürünleri

Bana gelen renkler 01 ve 03 rengi. Aslında ben gözüme 02 yi kestirmiştim paylaşımlarda ama gelen renkleri de çok sevdim. Üstüne 02 ve 06 rengini de aldım. Hatta yakın zamanda dört rengi de içeren bir yazı paylaşacağım sizlerle :)

New Well Ürünleri
New Well Ürünleri

New Well firmasından gelen bir diğer ürün ise yine çok merak ettiğim Handmade serisinden bir allık oldu. Allık delisi olduğumu bilmeyen yoktur sanırım bu ürün de beni tahmin ettiğiniz gibi çok sevindirdi. Yapısı, rengi çok güzel onun yazısı da ayrı gelecek ;)

New Well ürünlerini incelemek isterseniz online satışları mevcut hemen buraya TIK TIK :)
Siz New Well ürünlerini nasıl buluyorsunuz? Denediğiniz neler var ya da kullandığınız?

6 yorum:

  1. instagramda renklerini görmüştüm çok güzeller güle güle kullan :-))

    YanıtlaSil
  2. ürünler süper o ışıklı yıldız daha da süper. :D

    YanıtlaSil
  3. Metalik rujlar özellikle yazın çok güzel duruyor. Türk malı bir markanın da yenilik öncüsü olması çok sevindirici

    YanıtlaSil
  4. Ah o yıldız ne güzel Ebru'cum <3 Metalik rujların bana yakışmadığını anlayıp uzak duruyorum ahaha :)

    YanıtlaSil

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13