İzleyiciler

Adsense 3

Instagram

28 Ağustos 2017 Pazartesi

Diana Monroe Makyaj Ürünleri


Herkese merhaba, geçen haftalarda 7 Renk Kozmetik markası olan Diana Monroe ürünlerini içeren harika bir kargo aldım. Fotoğraftan da göreceğiniz gibi kargonun içinde neredeyse yok yok :) Gerçekten gözler şenleniyor böyle bakınca hepsinin detaylı yazısı gelecek ama öncesinde bir giriş yapmak istedim.



Diana Monroe Makyaj Ürünleri tasarım olarak çok güzel üretilmişler. Allık, pudra, aydınlatıcı gibi ürünler hem ayna hem de fırça içeriyor. Yani tam da çantaya atmalık. Böyle düşününce hemen acaba 7 renk kozmetik hangi ülkenin diye soruyorsunuz kendi kendinize ve hemen cevap veriyorum. Bu güzel tasarımları düşünen firma bir Türk firması.


Diana Monroe Makyaj Ürünlerinde gördüğüm kadarıyla paraben mevcut değil. 7 Renk kozmetik vizyon olarak çok takdir ettiğim bir vizyona da sahip. Türk kozmetiğinin kalitesini Dünya’daki birçok ülkeye ileterek küresel kozmetik pazarının her noktasında marka bilinirliğini arttırmak firmanın vizyonu. Biz yabancı ürünlerin peşinden koşarken yerli malı ürünleri göz ardı ediyoruz çoğu zaman. 


Diana Monroe Makyaj Ürünlerinin hiç biri hasarsız olarak elime ulaştı çünkü öyle güzel bir koruyucu paketleme yapmışlar ki gözüm kapalı alışveriş ederim bu bağlamda. Çünkü büyük kozmetik markalarının online satışlarında bile bazen kırık dökük ürün gelebiliyor. Bu özeni keşke tüm firmalar gösterse bu konuda da kendilerini takdir ettim.


Ürünleri grup grup sizlere yazacağım yakında ama sanırım en son allıklar gelecek çünkü üzerlerindeki figüre malesef henüz kıyamadım :) Bakışa bakışa bir hal oldum kaç haftadır. O kadar güzeller ki :) Detaylı yazısında neden kıyamadığımı da anlayacaksınız.


Bu matte lipgloss serisi de çok güzel renkler özellikle nude olanların tonları ve her zevke hitap etmesi gereken renkler de seçilmesi bence çok güzel olmuş ;)
Detaylı yazılar için takipte kalın :)

5 yorum:

  1. Allıklar pek şirin güle güle kullan 😊

    YanıtlaSil
  2. Aydınlatıcılar nefis görünüyor (:

    YanıtlaSil
  3. Pek çok kişide rastlıyorum son zamanlarda Diana Monroe markasına, özellikle aydınlatıcılarını merak ettim ama :) Güle güle kullan Ebru'cum, sevgiler!

    YanıtlaSil
  4. Biz de cok merak ettik kullandikca yorumlarini bekliyoruz :*

    YanıtlaSil

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13