İzleyiciler

Adsense 3

Instagram

12 Eylül 2017 Salı

Essence Life Is Festival Ruj

Essence Life Is Festival Ruj

Herkese merhaba :) Pembe renk sevenlerdenseniz Essence Life Is Festival Ruj 03 tam da sizin için seçilmiş bir renk... Ben yaz kış pembe renk sever kullanırım diyorsanız yazımın devamını okumaya bekliyorum sizi :)



Essence Life Is Festival Ruj

Essence yurt dışında sık sık koleksiyon çıkartsa da bu koleksiyonlar bize ya hiç gelmiyor ya da çok geç gelebiliyor. Gelen koleksiyonlara denk gelince kendimizi şanslı sayıp sınırlı sayıda stoklara giren ürünlerde herkesin alma çabası sonucunda şanslı kişiler belirleniyor. Aslında durum böyle olmasa da malesef ülkemizdeki durum bu.

Essence Life Is Festival Ruj

Essence Life Is Festival koleksiyonunda da tam 3 renk ruj olmasına rağmen en çabuk tükenen renk 03 live, love, laugh! rengi oldu. Essence Life Is Festival Ruj sürüm olarak çok rahat sürülen bir ruj. Renk vermesi de gayet iyi ayrıca sürdükten sonra dudaklarınızdaki his de çok hoşunuza gidiyor. Kadife gibi adeta. Renk olarak da bence yaz kış kullanılacağı gibi herkese yakışacak tatlı bir pembe tonu. Gün içinde tazelemek gerekiyor tabi.

Essence Life Is Festival Ruj

Artık Essence Gratis mağazalarında satışta olmasa da Rossmann, EveShop ve bazı internet sitelerinde satışlarına devam ediyor aklınızda olsun. Ayrıca bu üründen de hala ben bazı mağazalarda denk geliyorum almak isterseniz bir bakın ;)

5 yorum:

  1. Bu ürünü daha önce görmemiştim. Eline sağlık. Gidinde bakacağım. Bulursam tabi :)

    YanıtlaSil
  2. Ya bu ton pembeye bayılıyorum ama benim dudağımda nedense çok cartlak duruyor :/ yine de rastlarsam mutlaka bakacağım. Güle güle kullan, sevgiler!

    YanıtlaSil
  3. Rujları sanırım görmedim bile hiç ben 😕

    YanıtlaSil
  4. eminim sana çok yakışmıştır bu renk :D

    YanıtlaSil
  5. çok pembe kullanmasam da bu renge bayıldım :)

    YanıtlaSil

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13