İzleyiciler

Adsense 3

Instagram

7 Eylül 2017 Perşembe

Trendbende.com Alışverişim


Herkese merhaba :) Bugün sizlere geçenlerde alışveriş yaptığım ve ürün çeşidi açısından çok zengin olan, uygun fiyatlarıyla dikkatimi çeken alışveriş sitesi trendbende sitesinden bahsetmek istiyorum.


Trendbende sitesine uzun zamandır girip girip bakıyordum ama bir türlü sipariş verememiştim çünkü çeşit o kadar fazla ki sepeti onaylamadan önce şuna da bakayım buna da bakayım derken hep onaylamadan çıktığım çok oldu ama bir gün oturdum dedim ki ben bu siteden alışveriş yapacağım yeter artık ertelediğim. Erkek, kadın, ayakkabı, çanta, aksesuar hatta ev tekstil ürünlerinden ne ararsanız her şey var. Bütün evin tekstil alışverişi için ideal.

Ne alacağıma karar veremeyince ilk olarak ihtiyaçlarıma yönelik alışveriş yapmak istedim. Haftanın belirli günleri spora gittiğim için öncelikle bu taytı gözüme kestirdim. Çok kullanışlı ve rahat tahminimden daha da güzelmiş :)



Bir de çok uygun fiyatlı olduğu için bu leylekli askılı bluzu sepetime ekledim. Şort, etek, kot her türlü gider bu ürün üst giyim olarak. Adaya gittiğim gün sizler için de bir kaç fotoğraf çektim.









Hem elbise hem de gece mavisi olunca bu elbise kaçmazdı :) Yine hem uygun fiyatlı hem de güzel bir ürün. Bu sene de çok moda bu elbiseler benden söylemesi. Bu ara kargo bedava iken bence trendbende sitesine bir girip bakın :)




Trendbende sitesinin bir de modanın kalbini tutan bir blog sayfaları var. Şimdiden keyifli alışverişler diliyorum size :)www.trendbende.com

3 yorum:

  1. Canım hepsine bayıldım. Sana da çok yakışmış. Güle güle giy :)

    YanıtlaSil
  2. çok güzel seçtiklerin güle güle giy :)

    YanıtlaSil
  3. Çok güzel parçalar seçmişsin, bu aralar alışverişin yükselen yıldızı Trendbende sanırım; her blogda karşımıza çıkıyor :) Güle güle kullan, sevgiler!

    YanıtlaSil

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13