İzleyiciler

Adsense 3

Instagram

4 Aralık 2017 Pazartesi

Farmasi Naturelle Zeytinyağlı El Kremi



Herkese merhaba :) Bir süre önce Sosyal medyada (instagram Farmasi Pınarı olarak bilinen Pınar Hanım'dan yeni bir kargo aldığımdan size bahsetmiştim. Kış ayları geldiğinden artık benim için el kremi kullanma zamanı da geldi. Kargomdan çıkan Farmasi ürünleri arasında Farmasi Naturelle Zeytinyağlı El Kremi de yer alıyordu.



Böyle koruma bandı olan ürünleri gerçekten çok seviyorum. İlk benim bu ürünü kullandığımı bilmek kadar güzel bir şey yok. Farmasi de bu konuda gerçekten çok düşünceli. Koruma bantlı ürünleri ile gerçekten gönlümü fethediyor.

Gelelim Farmasi Naturelle Zeytinyağlı El Kremine... Benim ellerimde soğuktan dolayı olan egzamam var. Garip bir hastalık çünkü ellerimi hem soğuktan korumak gerekiyor hem de iyi nemlendirmek ama nemlendirme yaparken de en doğal haliyle bunu gerçekleştirmek gerekiyor. Kışın benim egzamam fena azar ve çok can sıkıcı bir hal alır. Doktorumun tavsiyesi ile bir süredir zeytinyağlu sabunlar ve kremler kullanarak bu sorunu hafiflettim. Farmasi Naturelle Zeytinyağlı El Kremi de benim için faydalı bir ürün oldu.


İçeriğinde zeytinyağı özü var. Ellerim yumuşacık ve kadife gibi oluyor. Ayrıca cildimi de besliyor. Ben Farmasi Naturelle Zeytinyağlı El Kremi ile bayağı iyi anlaştım. Kokusunu da sevdim. Ürün 75 ml. Kullandıktan sonraki ellerinizde bıraktığı hissi gerçekten seveceksiniz.


Bu ürünü ve Farmasinin diğer ürünlerini satın almak isterseniz Pınar Hanım'a instagram veya kendi sitesi olan  Farmasi Pınarı ndan ulaşabilirsiniz.

5 yorum:

  1. Farmasi el kremleri genelde çok başarılı severek kullanıyorum ben de güle güle kullan .:-))

    YanıtlaSil
  2. Takibe aldım sizii çünkü sayfanız tam da bana göree 😇 Bu el kremini bende çok sevdim bununla ilgili yazı paylaşmayı düşünürken sizde görmeme ne demelii ❤

    YanıtlaSil
  3. Farmasinin el kremleri güzel oluyor :)

    YanıtlaSil
  4. Farmasi'nin farklı seri el kremini kullanmıştım o da gayet güzeldi. Özellikle kışın el kremi kullanmadan duramıyorum, yoksa çatlaklar yırtılmalar oluyor ellerimde. Zeytinyağlı da aklımda olsun :)

    YanıtlaSil

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13