İzleyiciler

Adsense 3

Instagram

12 Ocak 2018 Cuma

Nyx Faux Blacks Burnt Sienna Göz Kalemi

Nyx Faux Blacks Burnt Sienna

Herkese merhaba :) Zaman zaman farklı renklerde göz kalemleri alan biri olsam da günlük kullanımda siyah göz kalemini çok seven ve vazgeçemeyen bir insandım. Ne zaman Nyx Cosmetics Faux Blacks Burnt Sienna ile tanıştım o gün bugündür en sevdiğim göz kalemi oldu hem de siyah göz kaleminin yerini çoktan aldı.


Nyx Faux Blacks Burnt Sienna

Kahverengi rengi çok seven ve kullanan biri değilimdir. Tabi kıyafet konusunda böyle düşününce kahverengi olan her şeye karşı ister istemez biraz ön yargı gelişiyor. Ön yargımı kıran Nyx Faux Blacks Burnt Sienna çok güzel bir kahve ama içinde kızıllık da barındırıyor o yüzden klasik kahvelerden uzak bir renk benim için. Ürün açıldıktan sonra 24 ay kullanılabiliyor ama zaten eğer her gün kullanan biri olacaksanız 24 ay gitmesi ihtimal dışında. 

Nyx Faux Blacks Burnt Sienna

Ben bir tane Nyx Faux Blacks Burnt Sienna bitirdim. Aslında bitirmek üzereyken yedeklemek için gittiğimde stoklarda olmadığını öğrendim. Zaten böyle bir şey tahmin ettiğim için bitmeden yedeklemek istemiştim. Bulamayınca minik minik kullanarak yeni stoğun gelmesini bekledim ve sonunda kalemim bitmeden ürün geldi ben de rahatladım. Kalem çok çok yumuşak bir kalem, rahat sürülüyor ama ucu hemen azalıyor yani kalem traş ile açmanız şart. Sanırım en kısa sürede bitirdiğim göz kalemi olmuş olabilir. Hiç sorun değil ben çok sevdim Nyx Faux Blacks Burnt Sienna göz kalemini. Ben hem göz kapağımın üstüne hem de göz altıma uyguluyorum. Bakışları gerçekten çok daha smoky yapıyor. Bir de bence kendi göz rengim diye demiyorum kahverengi gözlere çok yakışıyor.
Nyx Faux Blacks Burnt Sienna

Rengini görün diye kolumda denedim ama bir de siz gözde görün. Gerçekten daha önce denemediyseniz bir bakın Ebru ya gerçekten haklıymışsın diyeceksiniz. ;) Akma dağılma yapmıyor benim gözümde. Kalıcılığını da seviyorum.

Nyx Faux Blacks Burnt Sienna

Fiyat olarak da 24.99 tl. Ben sanırım artık ikişer alacağım bu kalemden. Gelmez falan ortada kalmak istemem :)

2 yorum:

  1. hakikaten çok güzelmiş gittiğimde bakacağım buna...

    YanıtlaSil
  2. Siyahtan sonra göz makyajında kullanmayı tercih ettim tek renk kahverengi.Buna da mutlaka şans vereceğim ♥

    YanıtlaSil

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13