İzleyiciler

Adsense 3

Instagram

20 Aralık 2018 Perşembe

DoubleTree by Hilton Antalya Kemer


Herkese merhaba. Bugün sizlerle uzun zamandır aklımda olan farklı bir yazı  paylaşmak istiyorum. Erken rezervasyon fırsatları devam ederken size harika bir otel önerim olacak. DoubleTree by Hilton Antalya Kemer ismini duydunuz mu bilmiyorum ama duymadıysanız gerçekten çok şey kaçırıyorsunuz. 



Yaz tatili için çocuklu ve çocuksuz büyük otellerde deneyimlerimiz oldu. Çocukla tatile gidecekseniz risk almak istememeniz en doğal hakkınız. Durum böyle olunca geçen sene DoubleTree by Hilton Antalya Kemeri fiyatının da benzerlerine nazaran uygun olması ve adından dolayı bizzat ben seçtim. Hatta şöyle diyordum hep :) Hilton sonuçta kötü olamaz. Size şunu söylemek istiyorum ben bu kadar iyi olacağını asla tahmin etmemiştim. :) Neden mi?

Otel konum olarak bence Antalya'nın en güzel yerlerinden birinde yani Kemer'de. Ben küçükken senelerce Alanya'da tatil yapmış biri olarak dalgalı denizden nefret ederim. O yüzden Kemer'in durgun halini ilk gittiğimden beri çok seviyorum. Yine çocuk için ideal deniz özellikle de Altuğ gibi 2-3 yaşlar için çok ideal. Zaten çok temiz ve berrak bir su. Deniz şahane bunu böyle not alın. Deni sevmeyenler için havuz alternatifi var tabi ki hatta ben ilk defa DoubleTree by Hilton Antalya Kemer'de çocuklar için şezlong gördüm. Altuğ biraz büyüse kesin bayılır ama şu an durmak bilmediği için kumda oturunca susup şükrediyoruz. 








Gelelim benim sevdiğim kısımlara. Yemekler çok güzel ve çeşit bol. Bir de çok güzel bir konseptleri mevcut. Bu arada otel ultra her şey dahil sistemde. Sabah ve akşam açık büfe yemek var. Hem lezzetli hem de dediğim gibi çok fazla çeşitli. Onun haricinde konsept dediğim şey öğle yemeklerinde oluyor. Aşağıdaki fotoğraflardaki gibi restaurant dış kısmında minibüs-araba tarzı araçlarda yemekler servis ediliyor. Mesela aşağıdaki makarna arabası :) İstediğiniz gibi markana yaptırıyorsunuz.


Noodle sevenler için de böyle bir yemek arabası var.



Tavuk arabası bile var. Ben hepsinin fotoğrafını çekip koymadım ama o kadar çok araba seçeneği var ki yemek olarak hemen plan yapıyorsunuz bu öğlen bunu yesem yarın öğlen bunu yerim gibisinden. Dürüm bile var. İç kısımda yine çorba, salata, zeytinyağlı, tatlı ve meyve çeşitleri mevcut. Ayrıca başka açık büfe yemekler de var ama böyle konsept eklemeleri bence çok şirin olmuş. Meyve demişken bildiğiniz manav dükkanı gibi reyon var ben anlamlandıramadım ilk gördüğümde taaa ki Altuğ önünde duran karpuza kesilmemiş tabi şakk diye vurup karpuz istiyorum diyene kadar :) 

Bu araba konseptinin bir güzelliği de şu; mesela biz kahvaltı ettikten sonra denizi inince öğle yemeği saatine kadar acıkmıyoruz. Hatta çoğu otel de sonradan yemeği kaçırdık demeyelim diye tok halimizle öğle yemeğine gittiğimizi bilirim. Böyle araba konsepti olunca bazı arabalar geç açılıyor ve geç kapanıyor. Yani öğlen aç kalma yemek kaçırma gibi bir derdimiz olmadı. Acıktınız öğlen yediniz hafif bir şeyler sonra bir kaç saat geçti hemen arabalardan bir şey seçip yemeniz mümkün. Bir de 5 gibi nohut pilav arabası dolaşıyor o da Altuğ'un favorisi oldu. Şimdi size daha güzel bir şey söyleyeceğim. En sevdiğim kısmı bu oluyor. Kola, fanta, sprite vs ne içerseniz için hepsi kutulu :) Ben ilk defa böyle bir kalite gördüm ki umarım aynı kalır çünkü çok başarılı bir olay bu. Tam serinlemek için kola alıp gazsız su gibi olduğuna çok otelde denk geldim. Değiştirmesi onu beklemesi ayrı dert. Burada içecek dolapları var kendiniz alıyorsunuz istediğiniz zaman ve istediğiniz kadar her şey kutulu. İçkiler de zaten kaliteli. Tam keyif yani otel anlayacağınız. Temizlik ve hizmet on numara beş yıldız.





 Plajda da böyle şirin bir araba var tam iskele üstünde. Bu da aslında içecek servisinin olduğu bir bar :)



Benim sabah kahvaltı anlayışım ise işte böyle. Nutella ağzıma sürmem arada kaçamak bal kaymak olabilir tabi. O kadar çeşit içinde portakal suyu varsa ve kendi isteklerime göre omlet yapılıyorsa benden mutlusu yok. Bu arada en sade tabak benimki olabilir otelde. :)





Deniz plaj olarak kum çakıl karışık. Kocaman bir iskele var. Çocuk yokken biz iskele müdavimi bir çifttik ama Altuğ olunca o işler biraz tehlikeli oldu. İlk sırada oturan ailelerden biri de biziz tabi deniz kıyısında :) Gece de eğlencesi bol bir otel. Altuğ mini disco dan çok hoşlandı :) mini disko sonrasında her gece başka bir action mevcut. Dansçılar, akrobasi hareketleri yapanlar neler neler :) Kısacası DoubleTree by Hilton Antalya Kemer den biz çooook memnun kaldık. Aklınıza takılan olursa mutlaka yazın yorum kısmına.


1 yorum:

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13