İzleyiciler

Adsense 3

Instagram

26 Aralık 2018 Çarşamba

Hüzün Sarısı ile Hediyeleşme Etkinliği 5


Herkese merhaba :) Bir süre önce her yıl gelenek haline gelen  Hüzün Sarısı Blogunun sahibesi sevgili Nihal tarafından düzenlenen #huzunsarisiilehediyelesme5 etkinliğine katıldım. İlk defa geçen sene katıldığım bu çok keyifli hediyeleşme etkinliğinde bu seneki hediye eşim ise Beğendim Paylaştım blogunun sahibesi sevgili Şerife oldu. Sevgili Nihal'e bu hediyeleşme etkinlik daveti içinde ayrıca çok teşekkür ederim.



Geçen seneden de bildiğim üzere bizim birbirimize aldığımız hediyeler dışında bir de sponsor firma oluyor. O yüzden o güne kadar bol sürprizli bu #huzunsarisiilehediyelesme5 etkinliğini merak edip durdum hem de heyecanla :)
Bu sene etkinliğimizde mekan olarak ev sahipliğini Hotel Boursier üstlendi. Bizim için bir salon ayırmışlardı. Aynı zamanda yeri de Mecidiyeköy gibi merkezi bir yer olduğu için çok memnun oldum.


Herkes yavaş yavaş #huzunsarisiilehediyelesme5 etkinliği için toplanmaya başladı. Herkesin elinde bir paket hediye eşi için özenle seçilmiş hediyelerle salonda yerimizi aldık. 
İkramlıklarımızın tadına baktıktan sonra sevgili Nihal elinde hediye torbaları ile bir anda karşımızda belirdi. O kadar tatlı hediye torbaları almış ki bize çok beğendim ben. 


Gelelim içindekilere ve bu seneki #huzunsarisiilehediyelesme5 etkinliğindeki sponsor firmaya. Bu sene Pastel kozmetik minik hediyeleri ile #huzunsarisiilehediyelesme5 sponsor firma olarak katılmış. Aslında yeni ürünleri de önümüzdeki günlerde çıkacakmış ama sanırım etkinlik öncesinde yetişmediği için şu an piyasadaki ürünlerinden göndermişler. Yeni ürünlerini de denemek çok güzel olurdu.


Sevgili Nihal ise bir hafta önce bulunduğu Safranbolu'dan bize hediye getirmiş. Nasıl düşünceli nasıl ince bir hareket anlatamam çok hoşuma gitti. Hemen buzdolabımızda yerini aldı bu Safranbolu hatırası.


Benim hediye eşim Şerife olduğu için her ne kadar kendisini tanısam da çevremde onu benden daha iyi tanıyan arkadaşlarıma hediye seçimim konusunda sorular sordum. Aldığım hediyeleri de bu cevaplara göre seçtim. Önemli olan hediye eşimin hediyelerimi beğenmeseydi. Yani hediye al bitti gitti gibi bir olay değil ön hazırlığı da benim için olan bir etkinlik bu. O yüzden heyecan günler önceden başlıyor :)


Şerife de benim için aşağıdaki hediyeleri seçmiş. Kendisine buradan da teşekkür ediyorum.



3 yorum:

  1. bence gayet keyifli oldu hediyelerin de çok güzel güle güle kullan :-))

    YanıtlaSil
  2. Sayenizde güzel bir gün oldu. Enerjinizle oldukça mutlu oldum. Ayrıca güzel sözlerin için çok teşekkür ederim iyi ki geldin.
    Nice etkinliklerde bir arada olalım...

    YanıtlaSil

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13