İzleyiciler

Adsense 3

Instagram

25 Mart 2020 Çarşamba

Nyx Born To Glow Fondöten

BORN TO GLOW! NATURALLY RADIANT FOUNDATION


Herkese merhaba. Hepimiz evdeyiz di mi? Umarım evden çıkma zorunluluğu olmadan devam ediyoruzdur hayata. Her şey çok güzel olacak ve bu günler de geçecek diyebiliyorum şu an sadece. Umudumuzu kaybetmeden önlemlerimizi almamız gerekiyor. Hepimiz evdeysek zamanı nasıl kullanacağımızı düşündüm ve tekrardan blog yazıları okunur düşüncesiyle fırsat buldukça size yazılarımla destek olmaya karar verdim. Bugün Nyx Born To Glow Fondöten den bahsetmek istiyorum. Uzun zamandır global hesaptan takip ettiğim bir üründü Nyx Born To Glow Fondöten. Ülkemize de geldi hatta davetli olduğum halde katılamadığım lansmanı da gerçekleşti. Nyx Born To Glow serinin bir de kapatıcısı geldi ama onu başka yazımda ele almayı düşünüyorum.



BORN TO GLOW! NATURALLY RADIANT FOUNDATION


Nyx Born To Glow Fondöten ismi ile sizi korkutmasın çünkü böyle adını okuyanlar parıl parıl parlayacaklar sanıyorlar hatta alıp da beklentilerini karşılamadığı için beğenmeyenler de oldu denk geldiğim. Aslında Nyx Born To Glow Fondöten sağlıklı ve aydınlık bir cilt ışıltısı veriyor. O yüzden doğal duruyor. E vitamini ve Jojoba özleri içeriyor. 12 saat kalma vaadi var. Ben 12 saat tutmadan çıkardım hep. Hem gündüz hem gece kullanımına uygun. Nyx internet sitesine girip bakarsanız beraber kullanabileceğiniz ürünleri önermişler hatta seri de başka ürünler de var. Onlarla birlikte kullanınca etkisini daha iyi verecektir. Nyx in sitesinde denk geldiğim bir yazıyı sizle paylaşmak istiyorum. Hepimizin cilt tipi farklı o yüzden bu paylaşım önemli ve iyi olmuş.

"Eğer karma veya normal cilt tipine sahipsen doğal ışıltılı etkiyi Bare With Me Jelly Primer ile, yağlı bir cilt tipine sahipsen Bare With Me Prime Set Refresh Spray ile en üst seviyeye çıkart! "

BORN TO GLOW! NATURALLY RADIANT FOUNDATION



Bendeki Nyx Born To Glow Fondötenin rengi Nude. Tester olmadığı için ambalaj üzerindeki açıklıktan bakarak almıştım Watsons mağazasından. Çok da farklı bir ton olmadı ama ben internetten alsam Nude çok koyu derdim çok açık renklere bakabilirdim. Renk scalası çok geniş o yüzden tonlar farklı olabilir. Yurt dışında 45 renk seçeneği var. Buraya her rengi gelmiş aslında ama stoklarda bulamayabilirsiniz. 

BORN TO GLOW! NATURALLY RADIANT FOUNDATION


Elimin üzerine Nyx Born To Glow Fondötenden birazcık sürdüm. Nude tonu böyle. Ben buğday tenliyim. Elimin üzerinde dağıttığım hali ise aşağıdaki fotoğrafta yer alıyor. Yukarıda da bahsettiğim gibi öyle parıl parıl bir görüntü beklemeyin. Cildin doğal ışıltısını ortaya çıkartmış gibi bir etkisi var. Fiyatı 79,90 tl ama indirimde çok daha uygun bir fiyata alabilirsiniz. 
Görüşmek üzere. Sağlıkla kalın.

BORN TO GLOW! NATURALLY RADIANT FOUNDATION


5 yorum:

  1. Kalemine sağlık. Düşüncelerimiz çok benziyor, verdiği sağlıklı görünümü sevdim ben.

    YanıtlaSil
  2. Pek kuru cilt fondöteni gibi gelmedi yapısı bana.

    YanıtlaSil
  3. WW jelly primer ile kullandığımda fena durmadı ama yine de çok bayıldığım bir ürün olmadı kendisi..

    YanıtlaSil
  4. WW jelly primer ile kullandığımda fena durmadı ama yine de çok bayıldığım bir ürün olmadı kendisi..

    YanıtlaSil
  5. Sanki denenebilir yine de Glow beklemiştim biraz daha ışıltılı olsaydı keşke :)

    YanıtlaSil

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13