İzleyiciler

Adsense 3

Instagram

18 Mayıs 2020 Pazartesi

Avon Artistique Magnolia En Fleurs Parfüm


Avon Artistique Magnolia En Fleurs
Avon Artistique Magnolia En Fleurs

Avon markası parfümleri ile sıklıkla karşımıza çıkan bir marka. Neredeyse her katalog mutlaka yeni parfüm ekliyorlar koleksiyonlarına. Ara ara da ünlü kişilerle işbirlikleri yapıp özel tasarım parfümler ortaya çıkıyor. Avon Artistique Magnolia En Fleurs Parfümün de hikayesi böyle başlıyor aslında...

Avon Artistique Magnolia En Fleurs

Sevdiğimiz parfümleri incelersek bir çoğunun Fransa kökenli olduğunun sonucuna varıyoruz. Avon da Fransa'nın ünlü Parfümörlerini bir araya getirip parfüm tasarlatmış. 3 farklı koku ile bize bu parfümleri sundu. 

Avon Artistique Magnolia En Fleurs

Avon Artistique Magnolia En Fleurs Parfümün yaratıcısı Maurice Roucel ilk defa Yeşil Çin Manolyası kullanarak bu parfümü ortaya çıkartmış. Aslında Manolya ağacı kışın bile yapraklarını dökmeyen dayanıklı bir ağaçtır. Mayıs gibi muhteşem kokan o güzel bembeyaz çiçeklerini açar. Bu dayanıklı ağaçtan böyle zarif ve narin kokan bir çiçek olması ne ilginç di mi. Şarkısı bile var. Ben Manolya ağacı gördüğümde hep aklıma "Koklamaya kıyamam benim güzel manolyam..." şarkısı geliyor. Narin olması da dokunup kokladığınızda solduğu gibi bir rivayetten geliyor. O yüzden özel bir çiçek ve koku bence. Yeşil Çin Manolyası ise Çin de her zaman yeşil kaldığı için sanırım böyle bir isim almış. Mutlaka başka farklarda vardır. 

Avon Artistique Magnolia En Fleurs

Ben uzun zamandır Avon kullanıcısıyım ve sayısız parfümünü denedim. Sanırım son yıllarda en çok beğendiğim parfüm ise Avon Artistique Magnolia En Fleurs EDP oldu. EDP yani Eau De Parfüme olduğu için koku olarak yoğun. Çünkü Esans oranı EDP olunca %20 lere kadar çıkar. Bütün kalıcı kokular EDP olanlardır. Daha yoğun olmasını beklerken yoğun ama bahar için uygun ve baharı anımsatan bir koku ortaya çıkmış. Şişe tasarımını bile ayrıca beğendim. 

Avon Artistique Magnolia En Fleurs

2 farklı parfüm daha var bu seri de. Onlar da başka parfümörlerin eseri. Merak etmedim desem yalan olur. :)

2 yorum:

  1. Ebrucum bu parfümü bende aşırı sevdim... Gerçekten her şeyiyle mükemmel :)

    YanıtlaSil
  2. kokuyu beğendim ben değişik geldi diğerlerini de merak ediyorum..

    YanıtlaSil

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13