İzleyiciler

Adsense 3

Instagram

14 Mayıs 2020 Perşembe

Loreal Paris Bronze Please Bronzlaştırıcı Pudra - Amalfi


Loreal Paris Bronze Please
Loreal Paris Bronze Please 

Yaz kış bronzer kullananlardan biri de benim. Favorilerim olsa da yeni çıkanları da mutlaka bir inceliyorum. Loreal markasına ait olan bu Loreal Paris Bronze Please Bronzlaştırıcı Pudra da ilk çıktığı anda dikkatimi çeken ilk indirimde yakaladığım bir ürün oldu.


Loreal Paris Bronze Please
Loreal Paris Bronze Please

İlk aldığım zaman fotoğraflarını çekip şimdi ışığını beğenmeyince tekrar fotoğraf çekmek zorunda kaldım o yüzden üzerindeki desen bozuk :) Bir çok kullanmama rağmen yine de sadece orta kısım gitmiş. Böyle tropikal desenleri makyaj ürünlerinde görmek hoşuma gidiyor ya sizin?

Loreal Paris Bronze Please

Loreal Paris Bronze Please Bronzlaştırıcı Pudra boyut olarak bayağı bir büyük. Hem yüz hem de vücut için kullanılabilen bir ürün olduğunu düşünürsek boyutuna pek şaşırmamak gerek. Boyut olarak avucunuzu kaplayıp geçiyor elinizde tutarken. Ben böyle bereketli ürünleri seviyorum. Fırçaya alması da rahat oluyor. Bendeki renk 03 Amalfi Medium rengi. İndirimde internetten aldığım için bu rengi aldım ama başka tonu gelmiş miydi pek hatırlamıyorum şu an.

Loreal Paris Bronze Please

Üzerine baktığınız zaman minik minik parıltılar dikkatini mutlaka çekmiştir. Yüzünüze uyguladığınız zaman asla sim sim bir hal almayan pırıltı bunlar. O kadar doğal bir ışıltı kazandırıyor ki var ile yok arası doğal bir belirti gibi düşünün. Alırken bu kadar beğeneceğimi ve bu kadar sık kullanacağımı tahmin etmezdim. Bronzer kullanırken aldığımdan itibaren elim hep Loreal Paris Bronze Please Bronzlaştırıcı Pudraya gitti desem doğru olur. 

Loreal Paris Bronze Please

Hatta size dahasını da söylemek istiyorum. Bronzer harici ben bunu far olarak da geçiş için kullanıyorum hem de sık sık :) Vücut için kullanılsa da ben henüz kullanmadım. Kullanılırsa da bence çok güzel olabilir. Kıyafete buluşabilir diye ben bu tarz ürünleri kullanmayı sevmiyorum vücut için. Tabi seçim meselesi.


Bahsettiğim doğal ışıltıyı görmüşsünüzdür sanırım. Sıcak bir ton olması da bana yazı epey bir çağrıştırıyor. Bakalım bu yaz Loreal neler getirecek bizlere :)

6 yorum:

  1. Çooook güzelmiş. Duruşuna bayıldım. Bronze tende süper olur :)

    YanıtlaSil
  2. Elimde çok fazla bronzer olduğu için es geçmiştim bunu

    YanıtlaSil
  3. 01 ve 02 yok sanırım gelmemiş. buradaki 2 renk de bana koyu geldi o yüzden almadım...

    YanıtlaSil
  4. Bronzerın yüzü ısıtmasını seviyorum ben de. Özellikle bu tonlar doğal bir ışıltı veriyor sanki..

    YanıtlaSil
  5. Sırf kocaman diye almadım bu bronzerı :)

    YanıtlaSil
  6. Evet ya far olarak da şahane olur bu!

    YanıtlaSil

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13