İzleyiciler

Adsense 3

Instagram

22 Mayıs 2020 Cuma

Loreal Paris Rouge Signature Likit Mat Ruj


Loreal Paris Rouge Signature Likit Mat Ruj

Mat rujlar son bir kaç senedir hayatımıza iyice yerleşti. Markalarda bu yerde pay alabilmek için sürekli mat ruj denemeleri yapmaya başladılar. Piyasadaki mat rujların bir kısmını deneyen biri olarak bu rujlara farklı bir bakış açısı oluşturan Loreal markasına ait Loreal Paris Rouge Signature Likit Mat Ruj serisinin iki rengine beraber bakalım bugün. 

Loreal Paris Rouge Signature Likit Mat Ruj

Dudağı kurutan kalınca yapıları ile bilenen mat rujlara rakip olarak Loreal ince yapısı ve yoğun pigmenti ile Loreal Paris Rouge Signature Likit Mat Ruj serisini çıkardı. O kadar ince bir yapısı var ki uygularken bu nasıl mat ruj diyorsunuz adeta. Sürümü o yüzden çok pratik. 
Renklerine gelirsek toplam 12 rengi var. Soğuk renklerden sıcaklara, Pembelerden nude tonlara herkese uyan bir renk denk gelir mutlaka. Ben daha bir iddialı kırmızı ton beklerdim ama sanırım öyle hayalimdeki bir kırmızı bu seride yok. 

Loreal Paris Rouge Signature Likit Mat Ruj

Loreal Paris Rouge Signature Likit Mat Ruj serisinin aplikatörü uca doğru sivrilen bir tasarımda. Dudak kalemi kullanmadan çok rahat bu rujları uygulayabilirsiniz. Yapısı ince olduğu için sürümü rahat ayrıca yapısına göre renk vermesi çok iyi. Dudaklarınızı kurutmadığı gibi aynı zamanda yokmuş gibi duruyor. Ben ne zaman sürsem bir süre sonra herhalde çıktı diye aynaya bakıyorum ama aynı yerinde duruyor. Resmen, dudağınızda mat ruj olmasından öte ruj olmasını bile unutuyorsunuz.  

Loreal Paris Rouge Signature Likit Mat Ruj

Günlük kullanımlar için bence nude ve açık tonlar çok kullanışlı. Eğer yemek falan yemeyeceğiniz bir davet ya da buluşmaya giderseniz bu rujlar hem uygulama açısından çok pratik hem de dudakları kurutmadığı için görüntü açısından da performans olarak beklentiyi karşılar. Yemek yerseniz biraz silinebiliyor. Yemek yoksa risk de yok tabi :) 

Loreal Paris Rouge Signature Likit Mat Ruj

Ben de iki renk var. Bir tanesi lila alt tonlu soğuk bir pembe olan 105 - I Rule 
Diğeri ise çok canlı ve sıcak bir renk olan, turuncumsu kırmızı gibi bir tona sahip 113 - I Don't 

Özellikle 113 rengini çok sık kullandım. Kırmızı sürmeyi düşünüp vaktimin az olduğu günlerde elim hep bu renge gitti. Dediğim gibi harcadığınız süreye göre performansı iyi hem de dudakları kurutmadığı için rahat ediyorsunuz her anlamda. Ben yapısını beğendim diğer renklerine elimde çok ruj olduğu için bakamadım ama bir indirimde denk gelirsem neden olmasın :) Özellikle yaz ayları için çok çok ideal bir seri bu seri aklınızda olsun. 


2 yorum:

  1. Çok güzelmiş kırmızı olan :)

    YanıtlaSil
  2. Çok kalıcı olmasalarda severek kullanıyorum.Bu hafta benimde planlamamda bu rujlar :)

    YanıtlaSil

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13