İzleyiciler

Adsense 3

Instagram

9 Haziran 2020 Salı

I Heart Revolution Goddess Of Love Aydınlatıcı

I Heart Revolution Goddess Of Love 

Ben de biraz herkes gibi aydınlatıcı seven biriyim. Gözenekli cildim olduğu için çok dikkatli kullanmam gerekiyor bu tarz ürünleri. Hani öyle aydınlatıcıya bulanan insanlar vardır ben öyle olamam hiç bir zaman çünkü cildimi şartları buna hiç uygun değil. Yine de aydınlatıcıları sıkı takip ediyorum. I Heart Revolution Goddess Of Love Aydınlatıcı da rengi ile benim radarıma kısa sürede girmişti ilk çıktığı zaman. 


I Heart Revolution Goddess Of Love

Ambalaj olarak Too Faced markasının kalpli ambalajlarına çok benziyor  Heart Revolution Goddess Of Love Aydınlatıcı. Karton kapaklı bir ambalajı var tabi yine kartondan dış kutusu. Karton kapak çok sıkı değil. Yere düşürmemeye bence dikkat edin. Bir çok farklı çeşit geliyor markaya özellikle de çok farklı renkleri de mevcut. Bende de bir kaç rengi var bu aydınlatıcıların. Sırayla onlardan da bahsederim ilerleyen yazılarda.

I Heart Revolution Goddess Of Love

  I Heart Revolution Goddess Of Love Aydınlatıcı renk olarak altın rengi ama açık bir altın sarı rengi. Beyaz tenliler için günlük kullanımda çok fazla sırıtabilir bu ton. Özellikle esmerseniz ya da bronz tenliyseniz harika bir aydınlatıcı tonu. Bronz tende yazın omuzlara ve köprücük kemiklerinize bile geçebilirsiniz efsane durur. Ben buğday tenli biriyim. Hem bronzken hem de özel bir yere giderken bu tonu kullanabiliyorum. Özellikle fırça ile uygulamak sonucu daha iyi almayı sağlıyor bence.

I Heart Revolution Goddess Of Love

Metalik bir duruşu olsa da içinde hafif sim barındıran bir aydınlatıcı I Heart Revolution Goddess Of Love. Yine de o simler rahatsız edici bir boyutta değil. Elinizin üzerine sürdüğünüzde simleri daha net görebiliyorsunuz. Markanın hiç sim barındırmayan metalik etkili aydınlatıcıları da var. Tamamen seçim meselesi aslında. Baked olduğu için uygulama sırasında ve sonrasında da tozutma olmuyor. 

I Heart Revolution Goddess Of Love

Elimin üzerinde de yansıma ve duruşunu görebilirsiniz. Bir makyaj challenge için oğlumla da en alttaki fotoğrafta yine I Heart Revolution Goddess Of Love Aydınlatıcı kullandık. Kullandık diyorum çünkü challenge gereği uygulama yapan bizim evdeki minik adamdı :)) Fırça ile uygulama yapıldığında sim sim duruşu daha bir az hal alıyor. 


Bu ışıltı bana yetmez bana dahası lazım derseniz de her zaman önerdiğim uygulamayı tekrar önermek isterim. Likit aydınlatıcı üzerine baked ya da toz aydınlatıcı geçerseniz iyice patlatırsınız benden önermesi :) 

I Heart Revolution Goddess Of Love

I Heart Revolution markasının hangi aydınlatıcılarını denediniz? Önerilerinize açığım yorumlarda bekliyorum. 

3 yorum:

  1. bana hiç olmamasına rağmen almıştım bunu :-))) sana gayet yakışmış bence...

    YanıtlaSil
  2. Çok gold ama mükemmel bir ışıltısı var

    YanıtlaSil

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13