İzleyiciler

Adsense 3

Instagram

1 Haziran 2020 Pazartesi

Maybelline Hyper Easy Eyeliner


Maybelline Hyper Easy Eyeliner

Eyeliner sever misiniz? Ben çok severim ve bir ara eyeliner olmadan hiç bir lansmana katılmıyordum. Özellikle de eyeliner ve kırmızı ruj ikilisi harika oluyor. Seviyoruz da uygulama konusuna gelince o işte derin bir mevzu. Marka marka ve farklı tip eyeliner var piyasada. Sizin ne aradığınız da önemli. jel mi likit mi? Mat mı parlak mı? Çünkü her eyerlinerın farklı şekli ve formu olmayabiliyor. Bugün sizlerle de likit bir eyeliner olan Maybelline Hyper Easy Eyelinerı detaylıca incelemek istiyorum. 

Maybelline Hyper Easy Eyeliner

Sanırım Maybelline markasına ait ilk defa bir eyeliner deneyimlemem oldu. O da Maybelline Hyper Easy Eyeliner. Öncelikle rengi siyah. Koyu bir siyah. Ne mat ne de parlak biraz arada bir eyeliner. Keçe uçlu eyelinerlar genelde rahat uygulanır ama hem esnekliği hem de keçe uçlu olması nedeniyle Maybelline Hyper Easy Eyeliner extra daha rahat bir uygulama sağlıyor. Köşegenli bir dış tasarımının olmasının da tutuş açısından önemi bence büyük. Tek seferde çizebiliyorsunuz. Ayrıca üstünden geçtiğiniz yerin de silinmemesi en güzel özelliklerinden.

Maybelline Hyper Easy Eyeliner

Uygulama tamam da genelde kuyruk yapmak zordur. Maybelline Hyper Easy Eyeliner ile kuyruk yapmak da çok kolay. Kademeli olarak eyelinerınızı istediğiniz ölçüde kalınlaştırırsanız hata yapmanız azalır. Hata da olursa önemli değil zaten kulak çubukları harika eyeliner düzelticisidir aklınızda olsun. 
Uzun süre kalıcı olduğu söyleniyor ama karantinadan dolayı ben bu kısmı çok test edemedim. Evde uyguladım hep denemek için. O yüzden böyle sabahtan geceye kadar test etmeye fırsatım olmadı.

Maybelline Hyper Easy Eyeliner

Siz deneyebildiniz mi Maybelline Hyper Easy Eyelinerı?

1 yorum:

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13