İzleyiciler

Adsense 3

Instagram

12 Haziran 2020 Cuma

Yeni Çantam Uygun Fiyatlı Taksimpazar.com dan



Beni tanıyanlar Paris'i ve Eiffel simgesini ne kadar çok sevdiğimi bilirler. Geçen seneden beri de böyle şeffaf bir çanta arıyordum. Şeffaf çantaların farklı modelleri piyasada olsa da içime sinen bir modele denk gelmediğim için bir türlü alamamıştım. İnternette gezinirken taksimpazar.com a denk geldim ve girip neler var diye bakarken harika kampanyalara da rastladım. Bir de tabi sevdiğim simgeleri içeren bu harika çantaya :)


Taksimpazar.com u ilk keşfettiğimde incelememdeki en büyük etken siteye girer girmez çok güzel kampanyalara denk gelmem oldu. Sitede zaten bir çok kategoride ürün var. Çoğu da kampanyalı satılıyor.  Mesela 3 Ayakkabı 75 tl kampanyası bana yazlık ayakkabıları renk renk almak için harika bir fırsat olarak geldi. Site bu konuda süper kampanyalar düşünmüşler. Neredeyse her renk ayakkabı var size düşen modele karar vermek aslında. 
Özellikle Akıllı Bileklik 14,90 tl kampanyasına da denk gelince siteyi incelemeden geçemedim desem yeridir.


3 lüks çanta 75 tl kampanyası da bence yaz için harika. Yazın daha renkli ve daha desenli giyinmek güzel oluyor. Hal böyle farklı çantalar ile kombinlemek gerekiyor. 75 tl e 3 çanta harika değil de ne :)


Bu Eiffel ve Paris simgeli çantaya da görür görmez vuruldum. Benim olmalı dedim hemen. Sipariş verdim ve o kadar hızlı ürün elime ulaştı ki gerçekten bu ara en hızlı gelen kargo taksimpazar.com kargom oldu diyebilirim. Çanta zaten efsane ve tam da aradığım gibi. 


Dış kısmı şeffaf ve içinde ek bir çanta daha var. Böylece cüzdan ya da telefonu bu ek bölme içine koyup herkese göstermek zorunda kalmıyorsunuz. Bu ek bölmenin ayrılabilir olması da bence çok kullanışlı bir çanta haline getirmiş bu çantayı. Aslında bakarsanız tek çanta alıp 3 çanta elde ediyorsunuz. Hem birlikte hem de ayrı ayrı kullanabilirsiniz. İç çanta kirlenirse ayırıp yıkama imkanınız da var tabi. 


İç çanta fermuarlı ama dış şeffaf bölümün açılıp kapanması ise böyle kaliteli bir metalden. Kilitlenme imkanı da var yani rahat rahat çapraz takıp dolaşabilirsiniz. Size bir güzellikten daha bahsedeyim. Bu çanta hem çapraz takılmaya hem de kol çantası olarak kullanılmaya uygun. Yani iki farklı model elde ediyorsunuz yine hem de hiç tak çıkar sap işlemine girmeden. Sap kısmı öyle güzel monte edilmiş ki ister çapraz ister kol çantası olarak kullanın. O yönünü de çok sevdim.
 

 
Sap kısmının bir bölümü metal bir bölümü de deri görünümlü. Omzunuza gelen yer deri olduğu için bir kesme ya da acıtma da yapmıyor. Tek metal olunca çok zor oluyor kullanmak kendimden biliyorum. 


İç kısmı böyle canlı desenli ve eğlenceli bir tasarımda. Bayıldımmmmm :) Aynen sitede göründüğü gibi gelmesi de süper oldu. Siteden iyi ki alışveriş yapmışım dedim şu çanta elime ulaşınca. Sizce de tam benlik bir model değil mi? :) Benim gibi Eiffel düşkünü değilseniz de üzülmeyin. taksimpazar.com da bu modelde başka desenler de mevcut. Kesin sizin zevkinize uygun bir modele denk gelirsiniz. Yine böyle şeffaf tabi.


Hemen takıp dışarı bile çıktım. Çok kullanışlı ve rahat bir çanta. Boyut olarak da bence yaz için gayet kullanışlı. Akşam, sabah yürüyüşlerinde, arkadaş buluşmalarında size eşlik edecek boyutta. 


Şimdi bu akıllı bilekliklerden almak niyetindeyim çünkü akıllı bileklikler 14,90 tl bu fiyata kaçıramam ama rengine karar veremedim. Sizce ne renk daha kullanışlı olur? 

4 yorum:

  1. Ebruuuuu bayıldım. Şahane :)

    YanıtlaSil
  2. Çok güzel bir çanta seçimi yapmışsın:)

    YanıtlaSil
  3. Çantamız ikiz ben de aynısını almıştım çok şeker güle güle kullan canim :)

    YanıtlaSil

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13