İzleyiciler

Adsense 3

Instagram

8 Temmuz 2012 Pazar

BOURJOIS VOLUME GLAMOUR MAX DEFINITION MASCARA

Dünkü yazımda söz verdiğim gibi sabah kalkıp ilk iş olarak size yazmaya başladım. Bu seferki ürünüm de yine  bir maskara BOURJOIS VOLUME GLAMOUR MAX DEFINITION MASCARA...



Bu markanın daha önce başka bir mascarası kullanmıştım ve çok memnun kalmıştım. Bunu da denemek istedim. Fırçası kıvrımlı falan değil düm düz. Benim çok alışık olduğum bir görüntüsü yok. İlk başlarda garip geldi sürümü ama sonradan alıştım. Fırçasında 500 tane kıl var. Hacim odaklı bir mascara  olarak karşımıza çıkıyor. Sürümü rahat ve kolay ama biliyorsunuz ben bu konuda biraz hassasım daha ihtiyaçlarımı karşılayacak bir ürünle karşılaşmadım. Fotoğraflarını ekliyorum buyrun siz karar verin :)



2 yorum:

  1. Neoler denediniz bilmiyorum ama benim favori high brand maskaralarım: Dior Iconic,Chanel Inimitable ve Helena Rubinstein Lash Queen klasik olanı. Tr de her zaman ulaşılmaları kolay olmadıkları için ucuz drugstore keşiflerim de var: Rimmel London Glam Eyes gerek tek başına gerek Dior Iconicle birlikte kullandığında kirpiklerimi çok guzel yapıyor. Yakında blogumda maskara kombinasyonlarından bahsedeceğim. Birlikte kullanılan ürünler harikalar yaratıyorlar:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Neoler hiç denemedim. Şimdiye kadar kullandığım maskaralar da iyi güzel dediklerim oldu ama işte bu diyebileceğim pek olmadı Maskara kombinasyonlarınızı bekliyorum ;))

      Sil

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13