İzleyiciler

Adsense 3

Instagram

11 Ekim 2018 Perşembe

Bioderma Sensibio H20 Makyaj Temizleyici

Bioderma Sensibio H20
Bioderma Sensibio H20

Herkese merhaba, Bioderma Sensibio H20 Makyaj Temizleyiciyi o kadar çok kişide gördüm ki bir ara itici bulup almadım sonra bir gün eczanede bakınırken 19 tl tanıtım fiyatı olması cazibesi ile hem de seyahat için taşıması kolay olacağını düşündüğümden hemen aldım. Ara ara koca koca şişelerinin 2 al 1 öde ile satıyorlar hatta, ama bendeki boyu 100 ml olanı.


Bioderma Sensibio H20
Bioderma Sensibio H20

Bioderma Sensibio H20 Makyaj Temizleyicinin yağlı bir yapısı yok. Ben yine de kullandıktan sonra yüzümü su ile yıkamayı seviyorum ama yıkamasam bile rahatsız etmez. Göz makyajlarımda çok fazla suya dayanıklı ürün ile denemesem de normal eyeliner ve maskaralı göz makyajı için sizi çok fazla uğraştırmadan çıkartıyor ama öyle gözüme tutup sileyim hemen çıksın derseniz o kadar da değil. Çift fazlı olmadığı halde uğraştırmamasını sevdim ben.  Özellikle kırmızı ruju bulaştırmadan rahat bir şekilde çıkartıyor. Kullananlar bilirler o bulaşma kısmı pek hoş olmaz temizlerken bile olsa. Kokulu bir ürün de değil. 

Bioderma Sensibio H20
Bioderma Sensibio H20

Tek elle açıp kapanabilecek kadar rahat bir  kapağı var.  Ürünün döküldüğü delik kısmını biraz geniş bulsam da çok sıkıntı olmuyor kullanım açısından. Tek korkum daha önce başka markalardan başıma gelen bu kapağın kırılması çünkü o zaman yanıma alamayacağım için bir esprisi kalmaz bu minik boyun.

Bioderma Sensibio H20
Bioderma Sensibio H20


14 yorum:

  1. ben de dün kampanyada micellar suyunu aldım biodermanın. 2 büyük şişesine 25 verdim

    YanıtlaSil
  2. Vaktiyle şişe şişe bu üründen bitirmiştim ama artık misel sular tek başına asla yeterli gelmiyor. Yağ ile temizlemeye alıştığımdan beri mümkün değil miseller yetmiyor. Fakat, çoğu misele göre hem içerik, hem de performans olarak en iyilerden biri Bioderma Sensibio H2O. Güle güle kullan sen de, sevgiler!

    YanıtlaSil
  3. Bioderma makyaj temizleyicisini daha önce kullanmadım.Deneyimlerinizi paylaştığınız için teşekkürler.Denk gelirsem denemek isterim.

    YanıtlaSil
  4. Yıllardır bittikçe aldığım, şişe şişe bitirdiğim en sevdiğim misel su:)

    YanıtlaSil
  5. benimde severek kullanıldığım bir ürün . paylaşım için teşekkürler.

    YanıtlaSil
  6. Sevdiklerimden, kokusuna da bayılıyorum Bioderma misellerin..

    YanıtlaSil
  7. Büyük boyundan kaç şişe bitirdim bilmiyorum bile.Benimde sevdiklerim arasında.

    YanıtlaSil
  8. Bende mavisini kullaniyorum. Asiri seviyorum bende.. 💙

    YanıtlaSil
  9. ben de severek kullanıyorum bu ürünü :)

    YanıtlaSil
  10. performans olarak en sevdiğim misel sulardan biri =)

    YanıtlaSil
  11. En en sevdiğim ürünlerden birisi 😊

    YanıtlaSil

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13