İzleyiciler

Adsense 3

Instagram

18 Ocak 2013 Cuma

AYNA KARŞISINDA BLOGUNDA KAZANDIĞIM HEDİYELERİM GELDİ :)




Bugün eve geldiğimde beni bir sürpriz bekliyordu :) Ayna Karşısında nın yaptığı çekilişte kazandığım hediyelerim gelmişti. Çok sevindim ve büyük bir heyecanla kargo poşetini açtım. Ben bu kadar çabuk elime ulaşacağını zannetmiyordum. Ayna Karşısında bloguna tekrar teşekkür ediyorum :) 


Çok güzel bir şekilde paketlenmişti hediyelerim. Paketi açtıktan sonra da ürünlerin tek tek ambalajlandığını farkettim. Özenilmiş ve güzel hediyeler beni bekliyordu. Tek tek kutusundan çıkarıp ürünlerin hepsini inceledim.


Kutunun altından Fatoş'un yazdığı bir de not çıktı. Çok çok hoşuma gittiği için sizinle de paylaşmak istedim. Fatoş'un da dediği gibi inşallah güzel günlerde kullanırım ve şansım da hep daim olur. Gerçekten şanslı bir insan olduğumun farkındayım aslında inandığım şeylere sahip oluyorum bunu da ne olarak ifade etmek gerekir bilmiyorum ama şans ise gerçekten şanslıyım ;)


Kutudan çıkan ürünlerin ayrıntılı olarak da bir kaç fotoğrafını çektim. Gerçekten güzel bir çekiliş olmuş zaten Ayna Karşısında blogu da çok güzel ve çok sevdiğim bloglar arasında yer alıyor. Yazılarını her gün takip ediyorum. Bu çekilişte kazanan şanslı kişi ben olduğum için de çok mutluyum ;)







4 yorum:

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13