İzleyiciler

Adsense 3

Instagram

20 Ocak 2013 Pazar

SEPHORA METALİK SİYAH GÖZ FARI




Sephora'daki indirimi duymayan kalmadı. Ben ilk indirimden vazgeçilmezim Sephora göz kalemini alarak yararlanmıştım ama saflığıma denk geldi 1 tane almışım. Yeniden gittim bir kaç tane daha alıp stok yapıyım diye ne de olsa fiyatı 10 TL ama ne yazıkki siyah rengi bitmişti ben de bakındım başka alabileceğim bir şeyler var mı diye. Sephora metalik siyah göz farı, biri mavi biri mor olmak üzere 2 tane de göz kalemi aldım. Göz kalemlerini başka bir yazımda sizinle paylaşacağım. Farın fiyatı 15 TL. Ben de siyah rengi çok kullandığım için hemen alıp denemek istedim.


Şu an siyah far olarak Flormar'ın eski bir serisini kullanıyorum hem de kaç senedir çok ekonomik bitmiyor bir türlü, zaten bitmesin de çünkü Flormar bu serisini kaldırmıştı. Gelen serilerin hiç birinde de bu özelliklerde bir far yok ne yazık ki. Yeni Sephora farım bana uzun yıllar yeter çünkü bu da çok ekonomik geldi gözüme :)


Yapısı güzel. Fırçayı değdirince çok fazla uçuşan, hemen toz halinde etrafa yayılan farları sevmiyorum. Sephora kesinlikle toz haline gelmeyen bir far. Metalik olduğu için hafif parlak ama göze sürüldüğünde parıl parıl patlayan bir far değil ama tabi mat bir far gibi de durmuyor. Tek olarak ki ben genelde tek olarak kullanıyorum ama gölge rengi olarak da bence ideal bir far. Kalıcılığı fazla bir ürün. Ben bu fara bakarken yanında bir de Silver metalik farı gördüm ama siyah daha cazip geldi açıkcası. Kesin başka renkleri de vardır ama indirim dolayısıyla kalmamış olabilir. Diğer renkleri de denemeye değer diye düşünüyorum. Bu arada farın fiyatı indirim dolayısıyla 15 TL den satılıyor.




2 yorum:

  1. kozmetik delisi sende olmasan bilemeyecem bu indirimleri..inşallah bende yakalayabilirim bitmeden ama zor gibi görünüyor oof yaa :(

    YanıtlaSil

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13