İzleyiciler

Adsense 3

Instagram

4 Ağustos 2013 Pazar

LOREAL ÜÇ ETKİLİ KUSURSUZ MAKYAJ TEMİZLEME SUYU

                      

Bir süre önce Loreal'in üç etkili kusursuz makyaj temizleme suyundan övgü ile bir çok kişinin bahsettiğini duydum. Watsons indiriminde bu ürünün de indirimde olduğunu görünce denemek istedim. İndirimde 11 Tl fiyata almış oldum. Performansına ve boyutuna bakarsak fiyatı gayet uygun. Hem göz hem de yüz temizleme için aynı ürünü kullanma fikri bana çok cazip geldi açıkcası. Ovalamaya ve durulamaya da gerek olmadığı üzerinde yazılınca alıp denemek gerek diyor insan. 

Gerçekten de kullandıktan sonra makyaj temizleyicilerin yüzünüzde bıraktığı o yağlı ortam oluşmuyor. Cildiniz bebek cildi gibi yumuşak oluyor ve parlıyor. Cildinizi gerçekten rahatlamış ve ferahlamış hissediyorsunuz. Üzerinde yazdığı gibi sadece teninizin üzerinden geçirmeniz yeterli bastırmanıza falan gerek yok. 

Sadece göz temizle olayı beni yeteri kadar tatmin etmedi belki de ben çok koyu renk göz makyajı yaptığımdan mıdır nedir biraz bastırmam gerekti göz makyajımı silerken o yüzden Clinique Take The Day Off Makeup Remover tek geçilir bu konuda ;)  ama dediğim gibi performansa göre fiyatı gayet iyi bir ürün. Hassas ciltlere uygun olması da bence önemli. Aynı serinin gördüğüm kadarı ile hem toniği hem de sütü mevcut onları alıp kullanmadığım için bir yorum yapamıyorum.

2 yorum:

  1. Clinique gerçekten nefis!!!üstüne yok bence de

    YanıtlaSil
  2. Bu konuda hala arayış içerisindeyim.. güzel bit yazı olmuş,teşekkürler bana da beklerim,sevigler..
    www.kozmikkafe.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13