İzleyiciler

Adsense 3

Instagram

4 Şubat 2014 Salı

Maybelline Master Drama Khol Liner Göz Kalemi


Bu yazımda size harika bir göz kalemini tanıtmak istiyorum. Aslında Maybelline Master Drama Khol Liner Göz Kaleminin hünerini duymayan kalmadı ama ben yine de bir ihtimal bilmeyenlere bu güzel ürünü paylaşmak istedim. Sonra ben duymadım görmedim bilmiyordum demek yok :)

Göz kalemini benim gibi çok kullanıyorsanız, Sabah süreyim akşama kadar sabit kalsın istiyorsanız, göz kaleminizde; akma, dağılma, uçma, kaybolma yaşansın istemiyorsanız, bir de yumuşak olsun, göz kalemini sürerken elinizden adeta kaysın istiyorsanız sizi tanıştırayım karşınızda; Maybelline Master Drama Khol Liner Göz Kalemi :) 

Kendisi bir göz kalemi ama sürerken bir anda eyeliner sürüyormuş gibi hissediyorsunuz çünkü gerçekten hem yumuşacık hem de elinizde buzda kayar gibi resmen kayıyor. 16 saate kadar da dayanıklılık süresi var. Hassa gözler bile rahatlıkla kullanabilir. Lens kullananlar da dahil ;) Size herhangi bir problem yaşatmayacağına emin olabilirsiniz. Suya dayanıklı olması da bence ürünün artı özelliklerinden. İsterseniz gözünüzün üstünde isterseniz de göz altında rahatlıkla kullanabilirsiniz. Fiyat olarak da gayet uygun ve performansı çok yüksek bir ürün. Klasik kalem formatında yani kalemtraşla açılıyor kendinden açılmalı değil. Siyah harici farklı renkleri de mevcut. Umarım siz de benim gibi severek kullanırsınız ;)



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13