İzleyiciler

Adsense 3

Instagram

28 Ocak 2015 Çarşamba

Mini Mani Moo Mess No More Likit Bant ile Tanıştınız mı? Acaba Ne İşe Yarar? Haydi Hemen Buyurun Okumaya :)


Mini Mani Moo Mess No More Liquid Tape - Likit Bant
Mini Mani Moo Mess No More

Size Mini Mani Moo Mess No More Liquid Tape - Likit Banttan bahsetmek için uzun zamandır sabırzlanıyordum çünkü bence süper bir buluş :) Ürün elime ulaşmadan ve denemeden yazmak istemedim sizlere. Bugün de elime ulaşınca Mini Mani Moo Mess No More Liquid Tape - Likit Bant hemen deneyip yazıyorum sizlere.

Bir süre önce instagramda gezinirken bir kaç nail art yapan yabancı kullanıcının sayfasında nail arta başlamadan önce tırnak kenarlarına fırçalı bir şey sürdüklerini ve sonra ojeyi uyguladıklarını gördüm. Oje taşsa da önemli değildi çünkü sürmeye başlamadan ne sürüyorlarsa böyle silikon gibi çekip tırnaklarının kenarlarında çıkarıyorlardı. Şeffaf ile pembe arası bir renkti bu ürün. Çok merak edip kullanıcıya mesaj attım ama tabiki cevap alamadım.

Hepimizin başından geçmiştir aceleyle ya da kazayla sık sık ojeyi tırnak kenarımıza bulaştırırız. Sonra da aseton ve kulak çubuğu ile onu temizlemeyle uğraşırız. Bu ürün süper bir şeydi asetonla sürdüğümüz ojenin de bozulmasına gerek yoktu :)

Mini Mani Moo Mess No More Liquid Tape - Likit Bant
Mini Mani Moo Mess No More Liquid Tape - Likit Bant
Tesadüfen bir süre sonra bu ürünün Mini Mani Moo Mess No More Liquid Tape - Likit Bant olduğuna denk geldim. Kendi sitesinde satışlarının da olduğunu farkedince hemen bir adet sipariş ettim yaklaşık 12 günde de elime ulaştı bence süper bir şey :) 

Ürün 10 ml ve bence çok çabuk bitmez gibi duruyor. Lipgloss gibi bir fırçası var ve ürünün rengi çok açık bir pembe. Ojeyi sürmeden önce kuru ve temiz tırnağın kenarına fırçası yardımı ile sürüp biraz bekliyorsunuz. Önerilen bekleme süresi 2 dakika ama ben 1 dakika ya bekledim ya da beklemedim yine de başarı elde ettim. Kuruma süresinden sonra ojeyi tırnağa sürüyorsunuz ve işlem bittikten sonra bir cımbız yardımı ile Mini Mani Moo Mess No More Likit Bant ı tırnak kenarından tutup kaldırıyorsunuz ve tırnağın kenarından çıkartıyorsunuz böylece bulaşan oje de likit bantla birlikte gitmiş oluyor ve işte hazırsınız :)
Instagram hesabımda videolar paylaştım ama sizler için bir de buradan video ekliyorum. Kafanızda daha iyi şekilleneceğine eminim :) Instagramımı takip etmek de isterseniz buyurun buraya :)

Mini Mani Moo Mess No More Liquid Tape - Likit Bant
Mini Mani Moo Mess No More Liquid Tape - Likit Bant


6 yorum:

  1. Çok güzel bir ürünmüş. Bu beğenmediğimiz soyunlan maskeleride yapılabilecek güzel bir yöntemmiş :)

    YanıtlaSil
  2. Takipteyim tatlım bana da beklerim
    http://meleginhediyeleri.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
  3. Merhaba. Ben Antalyada yaşıyorum. Hiçbir kozmetik dikkanında bulamadım. Nerden satın alabilirim bana yardımcı olur musunuz?

    YanıtlaSil
  4. www.newobsessions.com dan satın alabilirsiniz. Aynı gün kargo avantajı ile ertesi gün elinizde.

    YanıtlaSil
  5. Ne kadara denk geldi kargo falan

    YanıtlaSil

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13