İzleyiciler

Adsense 3

Instagram

27 Aralık 2016 Salı

Joker Bir Lipgloss Nyx Lip Lingerie Exotic


Nyx Lingerie Exotic
Nyx Lip Lingerie Exotic
Herkese merhaba :) Önceki postlarımdan birinde size NYX Kozmetikten yaptığım bir alışverişi paylaşmıştım. Bu yazıyı okumadıysanız önce buraya TIK TIK :) Bu alışveriş sırasında aldığım ürünlerden biri de Nyx'in Lingerie serisindeki Exotic isimli likit ruj oldu. 

Ürüne yakından bakalım :)

Aslında her gittiğimde Nyx'in Lip Lingerie serisine bakıyordum ama bir türlü hangi rengi alsam diye karar veremediğim için hiç bir rengini almadan geri çıkıyordum. Bu sefer böyle olmadı :)

Exotic rengi stoğa gelir gelmez çabuk tükenen bir renk. Bence bunun nedeni joker bir  likit ruj olması. Yani her tene yakışabilecek bir ton olduğu gibi herkesin de elinin altında bulunması gereken bir renk kesinlikle ;)

Bu renk pek kullanmadığım için önce bana koyu geldi ve tereddüt ettim ama sonra düşündüm ki bir deneyeyim. İyi ki de almışım diyorum çünkü son günlerde sıklıkla elim Nyx Lip Lingerie Exotic rengine gider oldu.

 Exotic
Nyx Lip Lingerie Exotic
Ürün 4ml lik bir ambalaja sahip ve içeriğinde paraben mevcut değil. Açıldıktan sonra 18 ay içerisinde tüketilmesi gerektiği ibaresi yer alıyor. O zamana bu ruj kalmaz ama olsun aklımızda bulunmasında fayda var :)

Fırçası ince sayılır. Sürümü çok rahat. Tek seferde renk vermesi beni gerçekten memnun etti. Çünkü iki üç kere geçildiği zaman bu  mat yapıdaki rujlarda bazen sıkıntı olabiliyor ama Nyx Lip Lingerie Exotic ile böyle bir şey yaşamadım. Sürdükten çok kısa bir süre sonra sabitlendi. Rujumu sürdükten bir kaç saat sonra yine tatlı ve kahve denemem oldu. İç kısımdan hafif silinse de diğer rujlar gibi rahatsız edecek bir boyutta silinme gerçekleşmedi o yüzden bana kalıcı geldi Nyx  Lip Lingerie Exotic. 

Bu renk ne renk derseniz aslında kiremit renginin kızıl ile buluşması diyebilirim. Değişik  ve gerçekten bence herkese yakışabilecek bir ton. Yeni yıl dolayısıyla Nyx sitesinde hazır kargo ücretsiz iken bence bir deneyin ;)  Fiyatı 25,95 tl .

Nyx Lingerie
Nyx Lip Lingerie Exotic


3 yorum:

  1. markanın elimde tek bir şeysi yok bir yerden artık başlamak gerek nyx 'e :)

    YanıtlaSil
  2. Bu ara favorim kesinlikle bu benim de güle güle kullan 😊

    YanıtlaSil

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13