İzleyiciler

Adsense 3

Instagram

28 Ocak 2017 Cumartesi

Sheida Kozmetik Lipstick

Sheida Kozmetik Lipstick 1
Sheida Kozmetik Lipstick

Herkese merhaba :)
Bugün sizlere son zamanlarda sıklıkla internette denk geldiğim bir marka olan Sheida Kozmetik'in bir ürününden bahsetmek istiyorum. 01 numaralı lipstick.

Aslında Sheida markasına ait bir kaç ürünüm mevcut ama bunları nedense farklı zamanlarda keşfettiğim için alışverişlerim de ayrı ayrı oldu. O yüzden onları da sırayla sizlerle paylaşacağım.




Sheida Kozmetik Lipstick 01 numara

Turuncu, coral, mercan sevenler burada mı önce bir yoklama alayım :) Şaka bir yana ben böyle renkleri görünce bir anda heyecanlanıyorum çünkü gerçekten çok çok seviyorum. Hem yaz hem de kış her daim kullanılacak olan bir ton olan Sheida kozmetik 01 nolu ruj ise aldığım günden beri her gün elimin gittiği bir ürün oldu.

Sheida Kozmetik Lipstick
Sheida Kozmetik Lipstick

Dudak renklerimize göre herkes de aynı durmasa da ton olarak saydığım gibi mercan, coral, turuncu sevenler için bence biçilmiş kaftan bu ruj.

Sheida Kozmetik
Sheida Kozmetik Lipstick

Gün içinde tazelemek gerektiğini baştan söylemek isterim ama yapısı falan gerçekten çok başarılı bu rujun. Sheida sitesinde kadife mat rujlar kategorisinde yer alıyor. Marka yerli bir marka ve Ege Üniversitesi ile çalışıyorlar bildiğim kadarıyla. İnternet sitelerinde çok fazla marka hakkında bilgiye ulaşamadım aklımda kalanları size aktarmaya çalışıyorum.

Sheida Kozmetik sitesinde kadife mat rujlar için:

"Nemlendirici ve antioksidan özelliğe sahip olan Argan yagı ve yogun pirinç mumu ile zenginlestirilmistir.

Içerigindeki E ve C vitaminleri yogun nem ve bakım saglar.

Dudaklarınızdaki muhtesem görünümü uzun süre muhafaza eder. Yüksek orandaki renk pigmentleri mat ve kadife seçenekler sunar.

Paraben içermez.
  
İçeriğinde bulunan aktif özler

VITAMIN C: Suda erir. Kolajenin optimal seviyede tutulmasında önemli rol oynar ve kolajen olusumunu destekler.

Pigmentasyona neden olan ‘tyrosinase’ i etkisiz hale getirir. Serbest radikallerle savasır.

VITAMIN E: Derinin kurumasını önler.Anti- oksidandır.Kalıcı yaslanmanın ana sebebi olan oksitlenmenin önüne geçer. Çok güçlü bir kırısık açıcı etkiye sahiptir.Serbest radikalleri yok eder.Yüksek derecede besleyici, cilde elastikiyet verici ve onarıcı etki saglar.

ARGAN YAGI: Antioksidan,nemlendirici

PIRINÇ MUMU: Pirinç özü...

açıklamalarını yapmış. Paraben içermemesi en çok beğendiğim özelliği oldu.

Sheida Kozmetik Lipstick
Sheida Kozmetik Lipstick

Ambalajı fiyatına göre çok çok kaliteli. Mıknatıslı bir kapağı mevcut. Kapattığınız zaman tık sesi çıktığında mıknatısın etkisi ile kapağının kapandığına emin oluyorsunuz ki bu bence güzel düşünülmüş bir özellik. Fiyatı 17 küsür tl idi. Ben Boyner'den aldım ama Sheida ürünlerine kozmetik marketlerden de ulaşabilirsiniz. Boyner'de çeşit sanırım kozmetik marketlere göre daha fazla. Ayrıca internet satışları da mevcut.

Sheida Kozmetik Lipstick
Sheida Kozmetik Lipstick

Sheida kozmetik ürünlerine ulaşmak için buraya TIK TIK :) Hem de bu hafta sonuna özel tüm ürünlerde %50 indirim var benden söylemesi :) Bu ruju satın almak isterseniz de hemen buraya TIK TIK :)

.Hem uygun fiyatlı hem yerli hem de kaliteli olması nedeni ile bence bu markaya gerçekten şans vermek gerek. Ben diğer aldığım ürünleri de en kısa zamana buradan sizinle paylaşacağım :) Görüşmek üzere :)

6 yorum:

  1. Renk çok güzelmiş bulursam bakarım rujlara 😄

    YanıtlaSil
  2. Bende de bu rujun 8 numarası var, çook tatlı bir dudak rengi! Yapısını ben de çok sevdim ayrıca; güle güle kullan canım! Öperim!

    YanıtlaSil
  3. Merhaba blogunuzu yeni keşfettim ve artık takipteyim :)
    Bana da uğrarsanız çok sevinirim...

    YanıtlaSil
  4. Hem renk hem ambalaj guzelmis❤

    YanıtlaSil
  5. All in one Rimel ruj ve mineral pudralari efsane bayıldım

    YanıtlaSil
  6. Sheida All in one Mascara tartışmasız üretilen en iyi Mascara

    YanıtlaSil

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13