İzleyiciler

Adsense 3

Instagram

3 Şubat 2017 Cuma

The Balm Meet Matte Hughes Lipstick Seti



The Balm Meet Matte Hughes Lipstick
The Balm Meet Matte Hughes Lipstick

Herkese merhaba :)
Yeniyıl dolayısıyla bir çok firma ve marka özel ürünler piyasaya sürmüştü. Bunlardan biri de Gratislerde satılan The Balm Cosmetics :)

The Balm Cosmetics 6 adet sevilen mat likit lipsticklerinden oluşan bir set piyasaya sundu. Boyut olarak normaline göre daha miniler. 



The Balm Meet Matte Hughes Lipstick
The Balm Meet Matte Hughes Lipstick

Ben de daha önce bir kaç rengini deneme fırsatı bulmuştum ama committed rengine bir türlü denk gelememiştim. Setin içinde görünce hemen aldım. Hatta bir tane de çekiliş için takipçilerimi düşünüp aldım. İndirimde fiyatı 49 tl idi yanlış hatırlamıyorsam. Şu an hala bazı Gratis şubelerinde yılbaşı için gelen ürünler var ve indirimde bu seti de bulursanız şans verebilirsiniz.

Gelelim avantajlarına,
Boyut olarak mini olsalar da (1,2 ml) set olarak alındığı için avantajlı çünkü 6 rengi bir arada almış oluyorsunuz. Hiç aklınızda olmayan bir rengi bu set içinde deneyip sevip ilerleyen zamanda kullanabilirsiniz. ;) Setin içindeki renk skalası geniş olduğu için acaba hangisini alsam denesem derdi yok çünkü altısı beraber sizinle olmuş oluyor :)

Beğenmediniz mi zaten bir kaç sürme ile biter gider tam boya para vermeye de gerek yok da diyebilirsiniz.

Renkler;

Charming
Sincere
Committed
Doting
Dedicated
Loyal

Sürdüğünüz zaman çabucak kuruyan ve uzun süre kalıcı bu likit lipsticklerden en çok hangisini beğendiniz? Ya da hangisini severek kullanıyorsunuz?

Bu seti kazanmak isterseniz de Youtube Kanalımda çekilişim devam ediyor ve bu gece son bulacak. Katılmak isterseniz hemen buraya TIK TIK :) 

charming, sincere, committed, doting, dedicated, loyal
The Balm Meet Matte Hughes Lipstick

Fotoğraflarımın ve yazılarımın izin alınmadan kopyalanması, yayınlanması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri yasasına AYKIRIDIR. Suçtur ve yasal yükümlülüğü vardır.  Benim iznim olmaksızın yayınlanan yazılarım ve fotoğraflarım ile ilgili dava açma hakkım saklıdır.

7 yorum:

  1. hemen geliyorummm youtube kanalının olduğunu bile bilmiyordum yaa :) geldim hemen :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaaaa aşkolsun :) instagramdan hep paylaştım :)

      Sil
  2. Ya bu setten bir arkadaşım da aldı, gerçekten çok başarılı! Ben Committed rengini kullanıyorum ama diğer renkleri almayı düşünmediğim için seti de pas geçtim. Güle güle kullan canım, öperim!

    YanıtlaSil
  3. doting hariç bütün renkleri sevdim ama tam boy almayı da düşünmem artık bu şekilde yeterli gelecekler bana..

    YanıtlaSil
  4. Likit mat ruj sevsem bu seti kesin alırdım. Zaten tam boy ürün çok zor bitiyor, bu şekilde delüks boy en güzeli

    YanıtlaSil
  5. İndirimde bir iki yere bakmama rağmen bulamadım bu mninikleri.Benim favorilerim büyük boylarını kullandığım Charming ve Committed ♥

    YanıtlaSil

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13