İzleyiciler

Adsense 3

Instagram

6 Nisan 2017 Perşembe

Nyx Alışverişi

Nyx Alışverişi
Nyx Alışverişi

Herkese merhaba :) Nyx in geçenlerde yapmış olduğu Lansmandan bir kaç gün önce Bağdat Caddesinde Nyx mağazasına arkadaşım ile bir bakalım dedik ve ne görelim. Benim Amerika'da ilk çıktığında duyurduğum ve merakla beklediğim bir kaç ürün gelmiş ve satışa hazırlanıyor. Böyle durumda beni bekleyen bir Nyx Alışverişi olacaktı hemen sezdim.



Nyx Alışverişi
Nyx Alışverişi

Ayrı ayrı yazılarını hazırlayacak olsam da bu Nyx Alışverişimde neler aldım şöyle bir anlatmak istedim.

Nyx Perfect Filter Rustic Antique
Nyx Perfect Filter Rustic Antique

En en merakla beklediğim ürün yukarıda gördüğünüz renkleri beni benden aldığı gibi herkesin çok beğendiği Perfect Filter Rustic Antique :) içindeki renklerden dolayı Huda Beauty, Anastasia ve Kylie paletlerine dupe olarak önerilen bir palet. Pigmentasyonu çok başarılı. Ayrıca yazısı gelecek bakmak isterseniz Nyx Sitesine buradan bakabilirsiniz.

Nyx Epic Ink Liner
Nyx Epic Ink Liner

 Eyeliner seven biri olarak yeni gelen Epic Ink Liner eyelinerı almamak olmazdı. Ucu keçe uçlu gibi görünse de aslında hepsi kıl fırçalardan oluşuyor ama keçe uçlu görünümlü. Sürümü kolay.

Nyx Total Control Drop Fondöten
Nyx Total Control Drop Fondöten

Yine çok beklediğim bir ürün olan Total Control Drop Fondöten mağazada yeniler arasındaydı. Kapatıcılığını damla damla biz ayarlayabiliyoruz o yüzden sevdim. Şişeye göre fiyat olarak biraz yüksek olsa da her zaman kullanmam diye almak istedim.

Nyx Angel Veil Primer
Nyx Angel Veil Primer

Total Control Drop Fondöten ile kullanmak için Angel Veil baz aldım. Bu baz da cildi kadife gibi yapıyor. ;)

Bir de Lingerie serinden yeni gelen renklerden en açık pembesini aldım. Ayrı ayrı yazıları gelecek. Biraz denemem lazım :)


3 yorum:

  1. Çok çok güzel ürünler almışsın Ebru, hepsini güle güle kullan! İçlerinden Angel Veil bende de var ve gerçekten en iyi makyaj bazlarından biri olduğunu düşünüyorum! Sevgiler :)

    YanıtlaSil
  2. güle güle kullan hepsi de merak ettiğim ürünler yorumlarını merakla bekliyorum sevgiler :-))

    YanıtlaSil
  3. Yeni çıkan fondötenle ilgili yorumları okuyayım sonrasında sanırım bende alacağım.Güle güle kullan hepsini :)

    YanıtlaSil

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13