İzleyiciler

Adsense 3

Instagram

4 Temmuz 2017 Salı

Farmasi Zen Lipgloss


Herkese merhaba :) Geçen haftalarda Sosyal medyada (instagram Farmasi Pınarı olarak bilinen ve Farmasi Pınarı sitesinin sahibi Pınar Hanım'dan yeni bir kargo aldığımı buradaki yazımda sizlerle paylaşmıştım. Pınar Hanım'ın denemem için gönderdiği Farmasi ürünleri arasında bir de benim rengini çok çok beğendim ve yazın çok sık kullandığım çok güzel bir pembe tonlu Farmasi Zen Lipgloss da vardı.




Farmasi Zen serisi, ürünler olarak benim bildiğim kadarıyla sevilen bir seri. Daha önce bu serideki bir lipglossu deneme fırsatım olmamıştı. Rengi çok güzel bir fuşya pembe. Rengin numarası da 4. Bu ruju sürüp de şöyle begonvillerin olduğu bir sokakta fotoğraf çektirmeyi planladım ama hiç denk gelmedim. Denk gelir gelmez kesinlikle sizlerle de paylaşacağım çünkü rengi o kadar güzel ki anlatamam.


Siyah çevirmeli bir kapağı mevcut Farmasi Zen Lipglossun. Fırçası da fotoğrafta gördüğünüz şekilde ince bir uca sahip. Lipglossu uygularken rahat rahat sürebiliyorsunuz. Hatta köşelere ve üst kısımlara sürerken çok rahat bir uygulanışı mevcut.

Farmasi Zen Lipglossda da olduğu üzere lipglossların en sevdiğim yanı ister rujun üstüne isterseniz de tek başına uygulanabilir olması. Farmasi Zen Lipgloss rujun üstüne zaten uygulanır ama tek başına bile renk vermesi o kadar başarılı ki altına ruj sürmeye bile gerek duyulmayacak bir özellikte.


Sizin için rengini fotoğraflamaya çalıştım. Tam yazlık harika bir rengi var. Beni rahatsız edecek bir yapış yapışlığı olmaması güzel. Ayrıca bir gloss olarak da kalıcılığı gayet başarılı. Bu ürünü satın almak isterseniz Pınar Hanım'a instagram veya kendi sitesi olan  Farmasi Pınarı ndan ulaşabilirsiniz.

Sizin Zen serisinde en sevdiğini veya en başarılı bulduğunuz ürün nedir?

5 yorum:

  1. Renk yaza çok uygun ,katalog ta görmüştüm ama bu kadar güzel olacağını düşünmedim.

    YanıtlaSil
  2. Farmasi'de çok başarılı ürünler var. Hakettiği yerde değil bence. Rujun rengi çok güzelmiş,güle güle kullan canım

    YanıtlaSil

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13