İzleyiciler

Adsense 3

Instagram

3 Ekim 2017 Salı

Kutu Kutu Moda Aylık Kutu

Kutu Kutu Moda
Kutu Kutu Moda

Herkese merhaba :) Bugün sizlere benim çok sevdiğim ve eminim ki sizin de çok sevdiğiniz bir uygulama olan aylık sürpriz kutu uygulamasına sahip bir siteden Kutu Kutu Moda 'dan bahsetmek istiyorum. Eğer siteyi bilmiyorsanız ve sürpriz kutuları çok seviyorsanız çok şey kaçırıyorsunuz. :)



Kutu Kutu Moda
Kutu Kutu Moda

Kutu Kutu Moda Aylık Kutu adı üstünde aylık olarak piyasaya sunulan sürpriz içerikli kutulardan oluşuyor. Benim aldığım kutu Mini Kutu. Bu Mini kutu da iki çeşit, benim ki Mini Moda Paketi 29,90 tl diğer seçenek ise Mini Aksesuar Paketi 19,90 tl

Diğer iki seçenek ise Sürpriz Moda kutusu 59,90 tl ve Sürpriz Aksesuar Kutusu 44,90 tl. Yani her zevke ve her bütçeye göre bir seçim yapmanız olası Kutu Kutu Moda Aylık Kutulardan.

Kutu Kutu Moda

Benim Mini Kutu içeriğin de bir T-shirt ve bir aksesuar vardı. T-shirte bayıldım. Çünkü hem boncuklu hem taşlı süslü püslü bir şey :) Kotla kombini güzel olacak. :)

Kutu Kutu Moda

Ayrıca sırt kısmı da böyle detaylı ve yine arka kısmında da boncuklar mevcut. Anlayacağınız saçlar toplu iken T-shirt hakkı verilir diye düşünüyorum. Anne topuzumu kullanacağım bu T-shirtü giydiğimde :)

Kutu Kutu Moda

Aksesuar olarak da uzun bir kolye çıktı. Yine bu kolyeyi de beyaz, siyah, kırmızı ve pembe renklerle kombinlemeyi düşünüyorum.

Kutu Kutu Moda

Kutu Kutu Moda Aylık Kutu sürpriz içerikli olduğu için aslında kendimize hediye olmuş oluyor. Bir de kar ediyorsunuz. Mesela benim Kutu Kutu Moda Aylık Kutuya ödediğim fiyat 29,90 tl. Eğer ben T-shirt alsam 54,90 tl ve kolyeye de 19,90 tl yani toplamda 74,80 tl ödemiş olacaktım. 44,90 tl cebime kaldı. 29,90 tl ye de bu iki parçaya sahip olmuş oldum. :) Sevdim ben bu işi valla.

Kutu Kutu Moda

Siz de siteye bakmak isterseniz buradan ulaşabilirsiniz. Böyle aylık kutulara bakış açınız nedir merak ettim :)

4 yorum:

  1. Sürpriz kutu konsepti benim de hoşuma gidiyor; ama, genelde aylık abone olduğumda işime yaramayacak ürünler çoğunlukta oluyor. Bu yüzden de çok uzun zamandır sürpriz kutu işine girmiyorum :)) Senin kutunla gelen tshirt ve aksesuarı ise epey beğendim yalnız, güle güle kullan ikisini de! Sevgiler!

    YanıtlaSil
  2. Güle güle kullanın :)

    YanıtlaSil
  3. Aksesuar çok güzel güle güle kullanın :)

    YanıtlaSil
  4. Ne güzel bir siteymiş, ürünlere de hediye paketlerine bayıldım :)

    YanıtlaSil

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13