İzleyiciler

Adsense 3

Instagram

15 Kasım 2018 Perşembe

Essence - Catrice Lansmanı

Essence Lansman

Herkese merhaba, 13 Kasım Salı Günü Freya Akaretlerde Essence ve Catrice firmaları harika bir lansman gerçekleştirdi. Davetliler arasında olduğum için kendimi gerçekten çok şanslı hissediyorum çünkü organizasyon çok başarılıydı. Zaten iki markanın da ürünleri güzel o yüzden çok memnun olarak günü bitirdim. Peki neler yaptık?





Öncelikle dekor süperdi. Ben de dekora bilmeden çok uyumlu giyinince fotoğraf çekmelere doyamadım :) Essence benim yurt dışına çıkınca ilk gözlerimin aradığı marka oluyor. Aslında Türkiye'de satılıyor neden arıyorsun hala derseniz, yurt dışındaki değişik ürünler burada olmuyordu. Türkiye'de bulunmayan ürünleri yurt dışında bulmak şahane oluyor. Çünkü kocaman bir Essence standı var. Bu son zamanda gelen yeni ürünler de bence çok çok başarılı. Catrice markasını da yine Essence gibi seviyorum.


Pastaya ve süslemelere bayıldım. Sizce de çok güzel değil mi? 
Önce Catrice markasının sunumu gerçekleşti. Ayrıca Almanya'dan gelen marka sorumluları da vardı. Hepsi ile tanışmak ve sohbet etme imkanına sahip olmak harika. Satış ve Pazarlama Müdürü Evrim Hanım bize önce en çok sevilen ve satılan 10 ürünü anlattı. Daha sonra ise yeni çıkan ve yeni yıl zamanı satışa sunulacak olan ürünleri inceledik. Masalarımızda otururken ürünleri incelemek harika oluyor. İlk defa lansmanda bu kadar ürünleri inceleme fırsatına sahip oldum. O yüzden organizasyon ve akışı çok beğendim. Hem her ürünü hem de renk seçeneklerini uzun uzun ve ayrıntılı incelemek çok iyi oluyormuş.



Sonrasında öğle yemeği yedik ve ikinci bölümde ise Essence sunumu başladı. Yine en çok sevilen ve satılan 10 ürün sonrasında yeni ürünleri tek tek deneyimledik. Zaman geniş ve rahat olunca gerçekten çok detaylı inceleme fırsatı oluyor. 


Masalara ilk oturduğumuzda masa üzerindeki ojeler hemen dikkatimizi çekti. Sanırım oje sevmeyenimiz yoktur. 


Pr gönderisi olarak bu büyük far paletinin bir başka rengi bana gelmişti. Bu rengini de çok beğendim. Colour Boost rujlar ise çok güzeller.



Yeni çıkan far paleti ile ne makyaj yaparsınız bir hayal edin. Özellikle ışıltı sevenler için tam seçilmiş bir ürün. 


En çok satan 10 Catrice ürünü arasında da bu fondöten yer alıyor. Ben daha önce kendi rengimi bulup almıştım. Çok başarılı özellikle kapatıcılık gayet iyi. Rossmannlarda var bir bakın derim.




Catrice tekli farlarına yeni renkler eklemiş. Biri de bu güzel pembe rengi.


Bu ruj bir harika. Böyle yanar dönerli bir renk. Hatırladığım kadarıyla da dudakları dolgun da gösteriyor.



Yeni yıl zamanı Catrice standına yeni ürünler gelecek. Strobing ürünlerinden bu stick ise hepimizin ilgisini çekti çünkü göründüğü gibi şeffaf :) Nereyi ıslak göstermek isterseniz yüzünüzde hemen oraya sürüyorsunuz. Doğal bir ıslak görüntü sağlıyor. Bu ürün için yılbaşını bekleyeceğiz :)





Ortası boşluklu ve üçgen bu fırça nasıl sizce? Yine yılbaşında gelecek ürünlerden birisi de bu fırça. Yanındaki aydınlatıcı drops için iyi bir ikili.




Işıltılı oje sevenler bilirler güzel durur ama zor da çıkar. Catrice soyulabilen ışıltılı oje yapmış. Bir kaç rengi de mevcut.


Ürünler ile dopdolu hem Essence hem de Catrice standı olunca hemen oturdum makyaj masasına ve makyajıma eklemeler yaptırdım. Mesela çok ilginç makyaj artisti sabitleme pudrasını yelpaze fırça ile uyguladı. Çok ilgimi çekti. Önemli olan doğallığı sağlamak.


Essence in bu paletinin pigmenti ve ışıltısı sizce nasıl?


Bu oje kurutucu damlayı daha önce bilmiyordum. Lansman sonrasında da iki Rossmann gezdim ama yine bulamadım. İki damla damlatınca çok kısa sürede kurutuyormuş hem de tırnak kenarlarına da bakım yapıyormuş.


Benim çok sevdiğim maskaralardan biri olan I love Extreme maskaranın kıvırıcı etkisini veren modeli.


Ben bir tekli farı bu kadar beğenemem sanırım. Copper Me rengi ve şahane. Yapısı çok yumuşak. Pigment ve renk benden tam not aldı. Parmakla uygulamak da fayda var tabi.




Yeni çıkan Essence ürünlerinden biri de likit highlighter. Orta bölümde yer alıyor stantta sanırım biterse devamı gelmeyebilir. 


Gün sonunda bir de Çiçek workshopı vardı. Ben zaten çiçekleri çok severim. Başımdaki tacı yaptık. Çok zevkli ama zor yapması:)


Sizin yeni gelen Essence ve Catrice ürünleri içinde en beğendikleriniz hangisi? 

3 yorum:

  1. Essence'in göz kalemleri, maskaraları ve ojelerini seviyorum; diğer ürünlerini fiyatları daha uygunken de pek tercih etmiyordum; şimdi almayı hiç düşünmüyorum doğrusu :) Fakat Catrice'in şu "Dewy" serisindeki her şey ilgimi çekti! Yılbaşında geldikleri zaman set halinde alacağım gibi görünüyor! Şeker gibi bir lansman olmuş yalnız, uzun zaman sonra özendiğim ilk event olduğunu söylemek zorundayım! İstanbullar, şanslısınız! Çok sevgiler :)

    YanıtlaSil
  2. Ebrucum lansman akışı hakikaten dediğin gibi çok iyi olmuştu bütün ürünleri keyifle denemek ve karşılaştırmak hatta fikir alışverişi yapmak fırsatı da bulunca çok iyi oldu bence :-)) görüşmek üzere sevgiler .-)

    YanıtlaSil
  3. Essence ürünlerinin hepsini çok sevmesem de Catrice ürünlerine bayılıyorum ah bi de Rossmann özel günlerde onda da indirim yapsa alacak baya birşeyim var.:)
    Şahane bir event olmuş, bayıldım.:)

    YanıtlaSil

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13