İzleyiciler

Adsense 3

Instagram

26 Mart 2019 Salı

Marc Anthony Smoothing Cocktail Sleek& Straight

Marc Anthony Smoothing Cocktail Sleek& Straight

Herkese merhaba. Kadınların kendilerinde en önem verdikleri şeylerden biri de saçlarıdır. İster kısa saçlı olsun ister uzun saçlı mutlaka güzel görünmesini isteriz. Hatta bizi uğraştırmayacak ama güzel de duracak modeller tercih ederiz. Kullanamadığı ya da yeterince kuaföre gidecek vakit bulamadığı için kısa saç tercih eden arkadaşlarım da var. Ben aslında her zaman uzun saçlıydım ama Altuğ doğduktan sonra bir süre direndim ama yine de az da olsa biraz saçımın modelinin kısalmasına karar verdim. Çünkü uzun saç güzeldir ama zordur diye bir kanı var. Yıkarsınız yıkaması ve durulaması uzun sürer, kuruturken zor kurur hele bir de benim gibi uzun ve gür saçlı iseniz epey vakit alıyor. Sonra bir de şekillendirme kısmı var. Benim saçlarım düz ama yine de öyle fönlü gibi duran bir saç değildir. Ben de gidip kuaföre düz fön çektiren biri değilimdir. Şimdi beni iyi dinleyin. Benim gibi saçlarınız düz ama öyle dümdüz değil ise hayatınızı kurtaracak bir ürünle tanışmak üzeresiniz. Marc Anthony Smoothing Cocktail Sleek& Straight yani Düzleştirici ve Parlaklık veren Şekillendirici Kokteyl.



Marc Anthony Smoothing Cocktail Sleek& Straight

Ben saçımı duruladıktan sonra eski deneyimlediğim ürünler yüzünden saçımı ağırlaştırması sebebi ile extra ürün kullanan biri değilimdir. Marc Anthony Düzleştirici ve Parlaklık veren Şekillendirici Kokteyl ile tanışınca çok da umutlu olmayarak bir denemek istedim. Sonuç önce eşimi sonra beni çok şaşırttı. Her zaman ki gibi saçımı yıkadım havlu ile fazla suyunu aldım ve taradım daha sonra Marc Anthony Düzleştirici ve Parlaklık veren Şekillendirici Kokteyli iki kapağını da açıp elime birazcık sıktım ve karıştırdım. Daha sonra da saçlarımın en diplerine sürmeden aşağıda doğru iyice yedirdim. Buraya kadar kullandığım her ürün aynı kapıya çıkıyordu olay kurutma ve kullanmadan sonra ortaya çıkıyor. Fön makinesi ile tarak ya da fırça kullanmadan kuruttum sonra aynaya bir baktım benim saçlar fönlü gibi tel tel duruyor. Ebru bak yeni ürün kullanıyorsun psikolojik olarak sen böyle görüyor da olabilirsin. Hemen salona gittim. Eşim bana baktı sonra böyle bir durdu bir şey diyecek diyemedi gibi oldu. Sonra ben bir şey anlatmaya başladım şimdi saçıma bakıyor sonra tutamadı dedi ki sen saçına ne yaptın. Kötü mü dedim hemen anlamadım çünkü öyle bir dedi ki, erkek işte :))) Bir şey yapmadım kuruttum geldim dedim. Kuaförden çıkmışsın gibi düzgün duruyor her zaman böyle değil dedi. Dedim tamam bu ürün gerçekten işe yarıyor. Ben değil eşim bile fark etti :) O gün bugündür çok sık kullanır oldum. Çok da memnunum benim gibi saçı düzümsü olanlara tavsiye ediyorum. 


Marc Anthony Smoothing Cocktail Sleek& Straight

Ürün bayağı bir büyük. 200 ml açıldıktan sonra 24 ay kullanma süresi var ama o kadar olmadan zaten biter :). İster ikili isterseniz de kapakları açıp karıştırmadan tekil de kullanabilirsiniz. Çok çok kullanmanıza gerek yok az miktarı da gayet iş görüyor. Güzel başka bir özelliği de kullanım sonrasında asla saçımı ağırlaştırmaması oldu. Erken yağlanma da yapmadı. O yüzden aslında etkisi büyük ama saçı ağırlaştırmadığı için de yok gibi bir ürün. Ben çok sevdim. Watsonslarda ve https://www.guzellikcok.com/ sitesinde bulabilirsiniz. 

3 yorum:

  1. Marc Anthony ürünlerinin hepsi gerçekten vaadini yerine getiriyor. Bende de hacim veren kokteyl var ve gerçekten saçı sertleştirip yapış yapış yapmadan muhteşem bir hacim veriyor. Önerdiğim herkes de aynı fikirde! Güle güle kullanalım o zaman!!

    YanıtlaSil
  2. ayyyy o zaman bende almalıyım bu ürünü:)))))

    YanıtlaSil
  3. Benim bitecek diye korktuğum vazgeçilmezim :)

    YanıtlaSil

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13