İzleyiciler

Adsense 3

Instagram

14 Nisan 2020 Salı

Awmay Artistry Studio Tokyo Lansmanı

Awmay Artistry Studio Tokyo

Şubat ayı içinde sevgili Rıfat Yüzüak daveti ile Amway markasına ait Awmay Artistry Studio Tokyo lansmanına davet edildim. Bir çok blogger arkadaşım da benimle birlikte oradaydı. Ürünleri yakından görüp inceleme fırsatını bulduk. Rıfat Yüzüak her zamanki sevimliliği ile çok güzel bir ev sahipliği yaptı bize. Bakalım neler varmış Awmay Artistry Studio Tokyo Koleksiyonunda 


Awmay Artistry Studio Tokyo

Amway temsilcisi olduğum halde fiyatlarının yüksekliğinden daha önce hiç bir güzellik ürününü deneyememiştim Amway'in. Zaten sağlığa zararsız olduklarını ifade ettikleri için fiyatları yüksek bu kadar. Temsilci olduğunuz zaman yani mesela ben daha ucuza alabiliyorum ürünleri ama ona rağmen yine de pahalı kozmetik ürünleri markanın. 

Awmay Artistry Studio Tokyo koleksiyonunda vücut spreyi, Corrector da içeren fondöten, maskara, lip tint tarzı gloss, allık ve göz farı paleti var. Fondöten haricinde diğerlerinde renk çeşidi ne yazık ki kısıtlı. Mesela lip tint sadece 2 renk iken, allıklar 3 renk gibi.

Awmay Artistry Studio Tokyo

Tasarımları ile ismine hitap eden renkli bir koleksiyon yapmışlar. Keşke bu renk çeşidi tonlara da extra renk olarak yansısaydı. Koleksiyonu orada incelerken en dikkatimi çeken ürün vücut sprey oldu. Kokusu gerçekten çok güzel. Onun da iki farklı çeşidi vardı. 

Awmay Artistry Studio Tokyo

Far paletleri de 2 çeşitti. Bir tanesi tam benlik renklerden oluşuyordu o yüzden o da ilgimi çekti. Bir de allıklar toz allık ve süngerli bir tasarım yapmışlar. Buna benzer başka bir markada pudra kullanmıştım. O yüzden bu allıklar da hemen radarıma girdi. 

Awmay Artistry Studio Tokyo

Dekorlarında da bol şemsiye ve yelpaze kullanmışlar. Koleksiyon Tokyo olunca çok da güzel olmuş. Benim ortaya uygun giyinmeme ne diyorsun. :) Orada hediye edilen ürünleri de farklı bir yazı ile sizlerle paylaşacağım hem de bol fotoğraflı ;)

Awmay Artistry Studio Tokyo


6 yorum:

  1. Çok renkli bir lansmandı sanırım en sevdiğim allıklar oldu :)

    YanıtlaSil
  2. Çok keyifli bir lansmandı takip etmiştim. Maalesef biz hep uzakta kalıyoruz:( Paletler çok güzel!

    YanıtlaSil
  3. Renkli bir konsept olması çok güzel!:) Dediğin gibi Amway markasını seviyorum ama keşke fiyatları biraz daha uygun olsa...

    YanıtlaSil
  4. Ben bu lansmana bayılmıştım izlerken... Çok güzel olmuş gerçekten :)

    YanıtlaSil

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13