İzleyiciler

Adsense 3

Instagram

17 Nisan 2020 Cuma

Amway Artistry Studio Tokyo Koleksiyonu Ürün İncelemesi

Amway Artistry Studio Tokyo

Bol fotoğraflı bir yazı ile karşınızdayım. Bir önceki yazımda Amway Artistry Studio Tokyo Koleksiyonu lansmanını size anlatmıştım. Bu lansman sonunda bize bir makyaj çantası içinde yukarıda gördüğünüz ürünler hediye edildi. Ben Amway temsilcisi olarak eyeliner ruj ve maskara denemiştim ama koleksiyon ürünü olarak bu tarz bir ürün Amwayde hiç denememiştim. Fiyat ve performans açısından bakalım nasıllar?


Amway Artistry Studio Tokyo


Öncelikle yazıma Palet ile başlamak istiyorum. Bendeki renk Kabuki Glam rengi.Hem göz hem de dudak paleti bu palet. İçindeki renkler güzel ama bence mat bir baz rengini hak ederdi. En açık renk ışıltılı bir renk olduğu için benim al çık bir paletim olmazdı bu palet. Amway ürünleri sağlığa zararlı ürünler içermemesi ile öne çıkıyor. Makyaj ürünlerinde de bu geçerli. Mesela paraben, parfüm, talk ve hayvansal kaynaklı bileşenler içermiyor. Fiyat politikalarını da genelde bu şekilde açıklarlar. 


Amway Artistry Studio Tokyo


Bu palete baktığımız zaman sol taraftaki renkler göz için, sağ taraftaki renkler ise dudak için tasarlanmış. Sol tarafta tek mat renk var. Onun da pigmenti çok yoğun değil. Işıltılı olanları sevsem de yapıları kuru geldi. Işıltılı renkleri parmakla uygulamayı seven biri olarak yapısı kuru olduğu için minik minik parçalanmalar oldu. 


Amway Artistry Studio Tokyo

Sağ taraf dudak için tasarlanırken son iki renk pudralı bir yapıda. Soldan en baştaki renk ise gloss formunda. Benim için 2. ve 3. renk kullanılabilir. Pudralı olanları palet olarak hiç kullanmadığım için bana biraz garip geldi. Yoksa başka markaların çok başarılı pudra bitişli rujları mevcut. İçinden 2 aplikatör çıkıyor. İkisi de çift uçlıı. 

Amway Artistry Studio Tokyo

Amway Artistry Studio Tokyo

Amway Artistry Studio Tokyo
Amway Artistry Studio Tokyo




Son senelerde yine çok tercih edilen lip tint eklemişler bizim hediyelere. Lip tintler renk vermesi haricinde aslında mürekkep gibi kalırlar ve izleri kolay kolay silinmez. Öyle düşünürsek bu ürün daha hafif formda bir lip tint.






Bu hediyeler arasında hem tasarımı hem de performansı ile en beğendiğim ürün allık oldu. Pigmenti bana iyi geldi. Tasarım olarak süngerli ve çevirmeli bir ambalajı var o açıdan çok sevdim. Çantaya atarsanız kesinlikle dökülme yapmadığı gibi ürün ziyan durumunu da ortadan kaldırıyor. Tepesine bir de ayna koymuşlar çok güzel olmuş. Pratiklik açısından da çok sevdim.  Bendeki renk kimono pink.





Amway in temizlik ürünlerini çok seven biri olarak, bu yazıdan sonra sevdiğim faydalı ürünlerini yazacağım bir yazıyı da listeme ekledim. :)


5 yorum:

  1. ben allığı ve liptinti çok beğendim ama işe gitmediğim için henüz paleti deneyemedim..

    YanıtlaSil
  2. Paletleri gerçekten çok ilgi çekici.. Temizlik ürünleri yazını bekliyorum :) Sevgiler

    YanıtlaSil
  3. Ben en çok allığı kullanışlı buldum :)

    YanıtlaSil
  4. paletlerini çok merak ettimm:)

    YanıtlaSil
  5. Makyaj ürünlerini hiç denemedim, temizlik ürünlerini birkaç kez deneyip begenmiştim, makyaj ürünlerini de en kısa zamanda deneyecegim :)

    YanıtlaSil

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13