İzleyiciler

Adsense 3

Instagram

27 Nisan 2020 Pazartesi

HC Ovex Hızlı Saç Kurtarma ve Canlandırma Terapisi


Saç rengini açmak çok güzel ama yıpranmasını da göze almak gerekiyor bence. Uzun saçlı olunca biraz daha şanslı oluyorsunuz çünkü en çok uçlar yıprandığı için biraz kestirip bu süreci atlatmak mümkün. Peki ya kestirmeden saçınızı kurtarmanız mümkün olsa? İşte şimdi size süper bir üründen bahsedeceğim.
HC Ovex Hızlı Saç Kurtarma ve Canlandırma Terapisi...





Saçlarımda böyle bir sorun yokken sık sık ismini duyuyordum ama ilgimi çekmiyordu. Saçlarım boya sonrasında yıpranınca ve üstüne de HC Ovex Hızlı Saç Kurtarma ve Canlandırma Terapisi saç maskesine denk gelince açık konuşayım çok umutsuz olarak sipariş verdim. Benim saçlarım her zaman uzundur. Uç kısımları öyle bir yıprandı ki banyodan sonra saçımı toplamazsam çok mutsuz oluyordum. Saç tülerdi derler ya aynen öyleydi uçları. Mısır püskülü de diyebilirsiniz. Ayrıca benim saçlarım öyle pek de kabarmaz. Saçlarımı banyodan sonra aşağı indiremiyordum öyle böyle değildi kabarması.




HC Ovex Hızlı Saç Kurtarma ve Canlandırma Terapisi 200 ml lik bir kavanozda geliyor. İçinde bir de iç kapağı var. Benim saçım gür ve uzun olduğu için biraz fazla miktarda ürünü elime alıp, şampuanlama sonrasında suyunu sıktıktan sonra saçımın diplerine getirmeden uç kısımlarına uyguluyorum ve 5 dakika bekletip duruluyorum. Zaten durularken o ipeksi yumuşaklığı hissediyorsunuz. Benim saçımda bir ağırlaşma yapmadı. Saçımı taramam kolaylaştı. Kuruduktan sonra bir kabarma yaşamadım. Saçım beni mutlu etmeye başladı çünkü gerçekten uzun saçlıyım senelerdir ve kısaltmayı düşündüm bu beni deli eden saçlar yüzünden.


Saçlara nem vererek kuruyup kopmasına da engel oluyor. Tararken maskeyi kullanmadan önce o kuruluğu çok hissediyordum artık saçlarım çok daha iyi duruma geldi. Hala kullanıyorum ve kampanyalarında elimdeki bitmeden mutlaka yedekliyorum. Ürün sayısını arttırarak sipariş girince birim fiyatı azalıyor. Mesela 1 adet 65 tl,  2 ve üzeri adet alırsanız tanesi 55 tl oluyor. Sizin de benim gibi saçınızda sorun olduysa gözüm kapalı tavsiye ederim.



4 yorum:

  1. Mini boyunu kullanmıştım. Hızlı etki eden güzel bir bakım ürünü bence de👌🏻

    YanıtlaSil
  2. senin saçına harika olacağını tahmin ediyorum benim saçım nasıl oluyor biliyor musun iyice yapışıyor kafama tüy gibi oluyor :-))) o yüzden arkadaşıma vermiştim bendeki maskeleri saçları kabarık ve bayıldı tabi..

    YanıtlaSil
  3. Bende almayı düşünüyorum uzun zamandır. Ama bir türlü cesaret edememiştim. Teşekkürler:)

    YanıtlaSil
  4. Bu maskeden kaç tane bitirdim hatırlamıyorum. Bir ara yeğenlerim ve benim favorimdi :)

    YanıtlaSil

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13