İzleyiciler

Adsense 3

Instagram

20 Nisan 2020 Pazartesi

Mart Ayı Bitenler...




 Ben bitenler yazısı okumayı çok sevsem de kendim yazamıyordum çünkü bitenleri biriktirmeyi berecemedim. Bir süredir çok biriktirmeden bu yazıyı yazmayı planladım ve sanırım başardım :) Arada attıklarım da oldu tabi unutup, artık kalan sağlar bizimdir diyelim :)




Saçlarım renk değişiminden sonra çok yıpranınca saç maskelerini çok sık kullanır oldum ve bitenlerde baş sırayı onlar almış oldu. Biri Marc Anthony markasına ait bir saç maskesi diğeri de HC Care markasının meşhur Ovex i. İkisi ile de detaylı yazı gelecek. Şu kadar ipucu vereyim ikisi de yedekli ;)



Gratis mağazalarında bir indirim döneminde bu sabunu aldım. Sabunu çok seviyorum. İndirimde fiyatı da çok uygun ama ambalajı çok sıkıntılı. Pompa borusu dibine kadar inmediği için sabun kalıyor içinde ve pompa çekemiyor. Fabrikasyon bir sıkıntı olduğu kesin. Çünkü bu sabunu alıp beğenince başka bir indirim zamanı aynısından bir tane daha almıştım. Onda da aynı sorun oldu.



Origins markasına ait bu nemlendirici bitti ama yedekli :) Kokusu şahane bittikçe alınır. Nemlendirmesi de çok güzel.


Senelerdir kullandığım Dove invisible dry ise bitirdiğim kaçıncı ürün acaba :) Anca fırsat bulup yazmak kısmet oldu.


Yine bir sürü bitirdiğim Loreal Paris beyaz kapatıcı sprey. Tam bir kurtarıcı. Onsuz asla :) Şu karantina da ise kahraman oldu kendisi.

Sizin bu ay en çok ne bitti. Mesela benim saç maskeleri :)

3 yorum:

  1. ovexi bir sevmeyen benim sanırım saçıma ağır geliyor. Origins nemlendiriciye de denemek istiyorum...

    YanıtlaSil
  2. Benim de severek kullandığım ürünler bir çoğu fakat Marc Anthony nin kremini daha deneyemedim. İlk deneneceklerden :)

    YanıtlaSil
  3. Ahahahah aynı ben, okumaya bayılıyorum ama yazmak için saklamaya gelince ı ııhh dayanamıyorum :) Magic Retouch kesinlikle tam bir kurtarıcı.

    YanıtlaSil

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13