İzleyiciler

Adsense 3

Instagram

21 Nisan 2020 Salı

Mentholbox Migren Taşı


Uzun zamandır migren hastasıyım. Çekenler bilir berbat bir şeydir. Başınız zonklarken aynı anda mideniz de bulanır ama öyle böyle değil kusacak gibi. Bir de heyecan ve stres tetiklediği için en olmadık zamanlarda başınıza gelmesi de çok sinir bozucudur. Bunu bildiğiniz için önlemleri almanız gerekebilir. İşte böyle... Çeşit çeşit ilaçlar kullanan biri olarak ilaçsız çözümle geldim :) 
Mentholbox Migren Taşı....




Ağrı kesiciler mide bulantı hapları say say bitmez. Hamilelik zamanında kahve içerek çözüm bulmuştum. İlaçtan iyidir diyerek ağrıyı hissettiğim zaman bir kahve içiyordum gerçekten de işe yaramıştı. O zamanlar Mentholbox Migren Taşını keşfetseydim ne iyi olacaktı.



Mentholbox Migren Taşı ahşap bir ambalaj ile karşımıza çıkıyor. Kapaklı bir kutusu var ve yere düşürseniz de çok sağlam. Cebe, çantaya her yere sığacak boyutta küçük olmasına rağmen işlevsel olarak büyük bir ürün.

Mentholbox Migren Taşı, Menthol, badem yağı ve parafinden elde ediliyor. Baş ağrısı hissettiğimde şakaklarımda gezdiriyorum. Çok gözüme yakın sürmüştüm ilk seferinde o menthol olayı rahatsız etti o yüzden kullanırken gözünüze çok yakın temas ettirmeyin. Ferahlatırken gözünüzü de rahatsız etmesin. Kısa sürede ağrıyı hafifletip çok aşırı bir ağrı yoksa ilaçsız geçirdi şimdiye kadar. Ben her zaman ilk hissettiğimde kullandım. İlaç almama gerek kalmadan geçirdi. Hamileler de kullanabilir. Zaten nane yağı gibi ürünler hamilelikte baş ağrısına çözüm olarak veriliyor genelde. 



Ürün 6 gram ama ben kaç kere kullandım daha bir azalma farketmedim. 30 derece altında saklanmalı yoksa yapısı bozulabilir. Bir de güzel tarafı çok sık kullanmayacağınızı var sayarsak 2 yıl da ömrü var.  Özellikle tatillerde ya da extra ilaç aldığınız durumlarda can kurtarıcı bir ürün. Sadece haricen kullanılıyor. Ben Altuğ ulaşmasın diye ortalarda bırakmıyorum aklınızda olsun.

Seçkin eczanelerde 10 yıldır bu ürün satılıyormuş. Bir süredir de Watsons mağazalarında ve internet sitesinde de yer almış. Ulaşılabilir olması da bence güzel :) Fiyatı 25 tl.


2 yorum:

  1. Böyle faydalı ve bitkisel çözümleri çok seviyorum, çok ilgimi çekti :)

    YanıtlaSil
  2. Tam bizim eve lazım bir şey bu aslında👌🏻

    YanıtlaSil

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13