İzleyiciler

Adsense 3

Instagram

4 Haziran 2020 Perşembe

Amway'in En Sevdiğim ve Çok Satan Ürünleri


Amway'in En Sevdiğim Ürünleri

Daha önce Amway markasına ait bir makyaj ürünleri yazısı yazmıştım. O zamandan beri asıl benim favorim olan ürünlerin yazısını da planlarıma ekledim. En son sipariş verdiğim Amway kargom da gelince bu yazıya başlayabilirim artık dedim. Kullanmaya başladığınızda vazgeçemeyeceğiniz ürünler ile tanışmaya hazır mısınız :)


Amway denildiğinde hiç markayı tanımayanlar bile L.O.C kelimesini duydu mu hemen ne olduğunu anlar. İlk L.O.C ile başlamıştım markayı kullanmaya. Altuğ doğunca biraz daha titizlendim. Hem temizlesin hem de kimyasallar gibi zarar vermesin dedim ve üye oldum Amway e. Eğer siz de benim gibi evin ihtiyaçlarını alayım diyorsanız mutlaka üyelik açın. Hatta benimle de iletişime geçin. Ben size o konuda yardımcı olurum. Çünkü evin tüm ihtiyaçlarını geliş fiyatında almak çok çok avantajlı. Başladım keşiflere. Öncelikle L.O.C serisinden sevdiğim ürünler ile başlamak istedim. En favori ürünlerim de yazı için de karışık sırayla okursanız çok bilgi verici bir yazı. 


L.O.C Çok Amaçlı Temizleyici

En çok satan Amway ürünleri arasında yer alıyor. Ben evi silme suyuna ekliyorum. Pompası ayrı satılıyor. Kovanın içine bir kaç damla eklemeniz yeterli. Çok fazla eklemenize gerek yok. Hem parke hem taş yüzeylerde kullanıyorum. Bazı temizleyiciler temizlerken buram buram koku bırakır. Bu öyle değil. Çocuklu evlerde de rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Güzel tarafı tabi yine tercih meselesi. Ben sildikten sonra viledayla diyelim ama hazneli püskürtmeli temizleme aparatı ile de kullanıyorum. Sildikten sonra bir daha duru su ile üstünden de geçmiyorum. O yüzden bence rahat. İçinde sert ve zararlı kimyasal da yok. Çocuk olduktan sonra böyle şeyleri daha çok tercih etmem gerekti. Çünkü 4.5 yaş olacak normal olarak yerde oynuyor, oturuyor, yatıyor.


Geldik L.O.C serisinin diğer sevdiğim ürünlerine. Bu ürünler konsantre. Yani sulandırarak kullanmak gerekiyor. Böyle olunca da yandaki fıs fıs uygulama şişesinden sipariş etmeniz gerekiyor. Üzerinde ölçülendirmeler var. Yoğunluğunu nasıl arzu ederseniz o şekilde kullanmanız harika. Dışarıdan hazır aldığınız ürünlere su katma imkanı olmuyor o yüzden yoğunluk seviyesine dokunamıyorsunuz. Amway in bu ürünlerinde kontrol tamamen sizde. Ben genelde 1/2 ya da 1/3 tercih ediyorum. Yani 2/1 çizgisine kadar su ekliyorsam kalanını ürün ile tamamlıyorum. Burada dikkat etmeniz gereken şey önce suyu koyacaksınız. Üzerine ürünü ekleyeceksiniz. Yoksa köpürür :)  Konsantre ürün olduğu için çok uzun süre kullanabiliyorsunuz. Normal piyasa fiyatlarına göre daha uyguna geliyor diyebilirim üye olunca. Çünkü böyle fıs fıs şişesi ile kaç şişeyi dolduruyorsunuz bir bilseniz :) Ben ne zaman aldım bazen unutuyorum. 


Mutfak Temizleyici L.O.C

Mutfaktaki en iyi yardımcım. Ben bu ürünü 1/3 kullanıyorum genelde. Temizlenmesini istediğim yere bir kaç fıs sıkıyorum. Sonrasında ise genelde havlu kağıt ile silip kuruluyorum. Bir daha temiz bezle geçmeye gerek kalmıyor. O yüzden aşırı pratik. Dediğim gibi siz duru bezle de geçebilirsiniz de nasıl rahat ederseniz. Kalıntı kalmadığı için ben gerek duymuyorum. Tezgahta ve cam ocak üzerinde, mutfak dolaplarında, lavabo içinde her yerde kullanıyorum mutfakta. Yağ çözücü formülü var. Güzel ve yoğun olmayan da bir kokusu var. Bu alışverişimde hemen yedekledim mesela. 


Banyo Temizleyici L.O.C

Banyodaki elim ayağım da kendisi olur. Kireç lekelerinde başarılı. Banyo olduğu için 1/2 oranında kullanıyorum. Lavabo kenarını, tezgahı, yere bir şey döküldüyse yeri ya da klozet kapağı vs gibi yerleri bu ürünle temizliyorum. Yine bir kaç fıs sıkıp havlu kağıt ile üstünden geçiyorum. Durulama yine yapmıyorum. Gerek kalmıyor. 


Cam Temizleyici L.O.C

Cam ve aynalar için başarılı bir ürün. Öyle kat kat bez değiştirmeye gerek yok. Ölçüsü size kalmış. Bir kaç fıs sıkıp bezle sile sile kuruluyorsunuz. Leke falan kalmıyor. Pırıl pırıl oluyor. Yine durulama yapmadan kullanıyorsunuz. Cam sil gibi düşünün. Öyle yoğun bir kokusu da mevcut değil. Eğer parmak izi gibi minik minik izler varsa o zaman bir havlu peçeteye sıkıp siliyorum. Tüm camı sileceksem de önce camın hepsine fıs fıs yapıp, bir bezle siliyorum. Sonra kuru bezle de üstünden geçiyorum harika parlıyor. Yine konsantre olduğu için çok uzun gidiyor.


Konsantre Sıvı Bulaşık Deterjanı -  Dish Drops

Yine Amway in çok satanlar listesinde baş sırada bir bulaşık deterjanı var. Elde bulaşık yıkarken kullanıyorum. Onun da uygulama şişesi var. İstediğiniz gibi ölçülendirebilirsiniz. Sadece size tavsiyem olsun. Bu ürün piyasadakiler gibi yoğun yapıda değil. Bu uygulama şişesinin de deliği geniş. Yoğun olsa ürün çok rahat kullanmak ama bu uygulama şişesinin deliği için biraz sulu kalıyor. O yüzden ben fıs fıs şişesi ile uygulama yapıyorum. Hatta göz kararı su ile karıştırıyorum. İlk zamanlar da çiçek sulama fıs fıslarından bir tanesini bu ürün için ayırmıştım. Öyle daha hesaplı ve kullanışlı oluyor. Çok ürün almak isterseniz 4-5 fıs fıs yaparsınız. Bu uygulama şişesi ile yarısı boşa gidiyor dediğim gibi sulu kalıyor. Umarım Amway bu şişeye yeni bir düzen getirir. 


Konsantre Sprey Temizleyici Zoom

Amway in çok satan ürünlerinden biri. Daha güçlü kir ve yağlar için kullanılıyor. Daha hızlı temizlik sağlıyor. İnatçılar için ideal :) Konsantre olduğu için yine ekonomik bir ürün. 1/1 ya da 1/2 oranında kullanılması tavsiye ediliyor. Ben 1/2 ayarladım. Durulama gerektirmeyen bir ürün yine ama mesela cam ocak üzerinde kullandığımda ıslak bezle silmek daha iyi oldu üstünden. Ama tezgah vs için durulamasanız da olur. 


Oda Spreyi

Şimdiye kadar kullandığım en iyi sprey diyebilirim. Bizim kedi yavruydu artık büyümeye başladı. Kısırlaştırmadan önce erkek kedi olduğu için ara ara koku bırakma sorunu oldu. Bu sprey harika iş gördü. Resmen kokuyu içine hapsediyor ve yerine fresh kokusunu bırakıyor. Araba için de kullanabilirsiniz. Balık kokusu için de birebir. Sigara kokusunda bile işe yaradığını duydum. Bitmeden yedekledim hatta. Ev bazen yemek kokar o zaman da süper işe yarıyor. Kokusu da çok güzel. Bir fıs bile yeterli. Anında ortamı tazeliyor.


Yıkama Öncesi Sprey SA8

En çok satan ürünlerin başında geliyor. Efsane benim için bu ürün hatta. Kaç şişe bitirdim bilmiyorum ama en en en sevdiklerimden biri. Kesinlikle yerine bir ürün koyamam. Lekelerde harika şeyler yapıyor. Arkadaşım bizim halıya kırmızı şarap döktü. Bu ürün anında çıkardı. O gün bugündür her zaman yedeklidir bizim evde. Yıkanabilen ürünlerde önce sıkıp silip makineye atıyorum. Eğer halı gibi o an yıkanamayacak bir ürünse ya da koltuk olabilir. O zaman da bu ürün ile silip duru bezle ya da sabunlu bezle bir üstünden geçiyorum. Özellikle gömlek yaka ve manşetlerdeki izlerde de çok başarılı. Hassas kumaş için önermem tabi. 


SA8 serisinden devam. Çamaşır için görünse de şimdi farklı işlevlere de gireceğim bu seri için :) 


Konsantre Çamaşır Yumuşatıcısı -  Kır Çiçekleri

Güzel bir kokusu var. Çamaşırları yumuşacık yapıyor. Ben az ve göz kararı kullanıyorum ama ölçekli kapak ile de kullanabilirsiniz. 


Her Cins Kumaş Beyazlatıcısı 

Benim için yine vazgeçilmez bir ürün. En çok satanlar arasında en ön sıralarda. Lekeler için harika bir ürün. Toz yapıda. Amway in süz diye bir ürünü var. Plastik bir kap ama üst kısmı delikli. Ona sıcak su koyup içine biraz bu üründen koyuyorum. Çamaşır makinesinin içine hemen bırakıyorum. Çamaşırlar mis gibi oluyor leke falan kalmıyor. Kumaş hassas değilse ve elde yıkamak istersem de sıcak su dolu bir kaba birazcık bundan döküp leke olan ürünü kabın içinde biraz bekletip makineye atıyorum. Sonuç yine başarılı. Bir de kahve ve çay lekelerinde harika işe yarıyor. Porselen demliğimde en çok kullanıyorum zamanla çay leke yapıyor bilirsiniz. İçine biraz bu üründen koyup lavabonun ortasına bırakıyorum üzerine de kaynar su döküp kapağını da kapatıyorum. 10 dakika sonra leke diye bir şey kalmadığı gibi sanki yeni almışım gibi duruyor. Ovalama, silme hiç bir şey yapmadan hem de. Eğer lavabo da lekeli ise o arada onu da parıl parıl yapıyor. Arada lavabonun akıtma kapağını kapatıp sıcak su ve bu üründen koyup doldurup bekletiyorum. Yine ovmadan silmeden leke diye bir şey kalmıyor. Harika bir ürün. 


Çiğnenebilir Calsium Magnezyum Tablet

Gıda takviyesi olarak bir çok ürün var Amway de. Ben bu ürünü almıştım. Ara ara kullandım. Annem ve babam için de farklı ürünler aldık ve kullanıyoruz. İhtiyaca göre değişiyor tüm ürünler. Siteden bakmanızı tavsiye ederim. Annem ve babam daha düzenli kullandıkları için çok faydalarını gördüm. 

Sizin Amway ürünlerinde bana önereceğiniz ürün nedir? Ürün ya da üyelik isterseniz de bana yazabilirsiniz. 

6 yorum:

  1. Çok güzel bir yazı olmuş. Emeğine sağlık Ebrucum. İçeriklerinin temiz olması süper çocuklar için.

    YanıtlaSil
  2. yıkama öncesi sprey ve LOC favorim evden eksik olmaz senin gibi kaç tane bitirdim bilmiyorum...

    YanıtlaSil
  3. Bir ara sadece Amway ürünlerini kullanıyordum temizlikte. Cilt ve makyaj ürünleri de güzeldir. G&H Protect serisini seversin bence :)

    YanıtlaSil
  4. Temizlik ürünlerindeki başarısını daha önce de duymuştum :)

    YanıtlaSil
  5. Loc favori ürünüm.Fırın temizleyici de başarılı ancak kullanımı yüzünden elim çok gitmiyor.

    YanıtlaSil
  6. Güzel ürünleri var, çok amaçlı bir temizleyicisi vardı ondan kullanıyordum bir ara , bayadır elim gitmiyor ama

    YanıtlaSil

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13