İzleyiciler

Adsense 3

Instagram

15 Haziran 2020 Pazartesi

İpek Banyo ve Duş Jelleri


İpek Banyo ve Duş Jelleri

Sıcaklar iyice yüzünü gösterdi artık ve sıcaklık artışına göre hatta deniz, havuz olaylarına da girersek gün içerisinde bir çok kez duş alma durumunda kalıyoruz. Yazın en çok tüketilen ürünlerin başında duş jelleri geliyor. Denize veya havuza girince su ile duş alıp tatmin olmayanlardansanız siz de benim gibi duş jelleri olmadan temiz hissetmeyenlerdensiniz demektir :) İpek markası  denilince benim aklıma şampuanları geliyordu ama artık duş jelleri de piyasada.


İpek Banyo ve Duş Jelleri

Benim gibi duş jeli sevenler için 4 farklı banyo ve duş jeli piyasaya sürmüşler. Piyasadaki muadillerine göre farklı kokuları da mevcut. Ben Vanilyayı kullanmaya başladım. Sırası ile hepsini denerim mutlaka. Öncesinde ise tek tek hepsini kokladım ve vanilya beni cezbedince kararımı ondan yana kullandım. Koku farklılıkları hariç bu seri de bir de etki çeşitleri var.
Mesela Ylang ylang yağı olan Rahatlatan ve İpeksi bir yumuşalık vaadediyor. 
İncir Sütü Yenileyen, besleyen ipeksi yumuşaklık,
Orkide Parlatan ipeksi yumuşaklık, 
Vanilya ise nemlendiren ipeksi yumuşaklık vaad ediyor. Ürünler 400 ml lik ambalajlarda yer alıyor. Boyutunu da beğendim ben. 

İpek Banyo ve Duş Jelleri

İpek ürünlerin tasarımına ve ismini geldikleri coğrafi bölgeleri de eklemiş. Mesela Komor Adaları'ndan Ylang ylang gibi. Bilgi verici olmuş. Ayrıca ürünlerin arka tarafında ise daha da detay bilgiler var ürünlerin coğrafyası ile ilgili. 

İpek Banyo ve Duş Jelleri

Ayrıca Ylang Ylang yağı ile Orkide jel yapıda iken, diğer ikisi yani vanilya ve incir sütü kremsi yapıdalar. 
İpek Banyo ve Duş Jelleri

Hem harita eklemişler hem de nasıl bir işlem yaptıklarını kısaca özetlemişler. Mesela Ylang ylang çiçeğinin altın yansımalı yaprakları varmış. Böyle detaylar vermişler.

İpek Banyo ve Duş Jelleri

Özellikle Meksika'dan Orkide duş jelinin arka kısmındaki bilgi beni epey şaşırttı. Çünkü Meksika topraklarında 1000 üzerinde farklı orkide çeşidi varmış. Kullandığımız ürünlerin böyle bilgileri de içermesi ne kadar güzel.
 Gelelim etkilerine. Vanilya ile başladığımı söylemiştim yazının başında. Kokusu şahane, ben banyo lifine döküp uyguluyorum o yüzden güzel dağılıyor. Size de tavsiye ederim. Pratik olması açısından da iyi. Duş sonrasından cildinizi kurutmadığı gibi yumuşacık da yapıyor. Rahatlatan etkiye sahip Ylans Ylangı da merak etmiyor değilim. Sanırım o da 2. sırada yer alacak.


2 yorum:

  1. kokularına baktım bir ara fena değilmiş sarı vanilyalı olan özellikle güzel :-))

    YanıtlaSil

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13